FK PŘÍBRAM
18.02.2017
ePojisteni.cz liga, 17. kolo
1:0
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 70. Krmenčík
Žluté karty: Ivanschitz - Tregler, Bazal, Ayong
Rozhodčí: Franěk - Wilczek, Koval
Diváci: 8876
Plzeň: Kozáčik - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Petržela (74. Kopic), Hořava, Ivanschitz (65. Krmenčík), Hrošovský, Kovařík - Poznar (87. Hromada)
Příbram: Hruška - Lupták, Jiránek, Chaluš, Divíšek - T. Pilík, Tregler, Rezek, Bazal (82. P. Pilík), Kukec (86. Ayong) - Linhart (71. Krameš)

Utkání rozhodla jediná branka

Jan Vostrý

Příbram na půdě mistrovské Plzně dlouho sahala po bodu, ale nakonec prohrála nejtěsnějším rozdílem 1:0.
Hned úvodní utkání jarní části ligy přisoudilo Příbrami soupeře z nejtěžších - Viktorii Plzeň. V černozeleném dresu k utkání vyběhlo několik nových tváří včetně Davora Kukece, který k Litavce během týdne přestoupil z Teplic. Svojí premiéru v roli hlavního kouče si odbyl i Kamil Tobiáš. Od úvodního hvizdu bylo na trávníku znát postavení obou týmu v ligové tabulce. Domácí se tlačili do útoku, ale naráželi na velmi dobře koncentrovanou obranu, které dominoval v brance Aleš Hruška. Postupně se neprosadili Poznar, Hejda, Ivanschitz i Kovařík. O jedinou výraznější situaci prvního poločasu na druhé straně postaral Zdeněk Linhart, který se dokázal prosadit přes Hejdu, ale z ostrého úhlu na Kozáčika vyzrát nedokázal. Druhý poločas znovu začal náporem Plzně a Hrušku od inkasování zachránilo pouze dobře postavené břevno. Postupem doby se hra rozdrobila a domácí se nedokázali výrazněji prosadit. Zlom přišel až v 70. minutě, kdy se střídající Krmečík těsné vyhnul ofsajdové linii a rozvlnil síť za bezmocným Hruškou. Hned o dvě minuty později měl nejvýraznější příležitost pro vyrovnání kapitán Rezek, ale z dobré pozice pouze nastřelil brankáře Kozáčika. V samotném závěru utkání se pak na ligovém trávníku po více než čtyřech letech setkali bratři Pilíkové.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School