FK PŘÍBRAM
25.02.2017
ePojisteni.cz liga, 18. kolo
1:8
Příbram vs. Slavia
Online
Branky: 59. Divíšek - 55., 73. a 79. z pen. Ngadeu, 8. Škoda, 17. Sýkora, 29. Hušbauer, 61. Mešanovič, 82. Bořil.
Žluté karty: Rezek, Ayong, Květ, Lupták, Hruška
Rozhodčí: Julínek - Moláček, Vysloužil.
Diváci: 5962
Příbram: Hruška - Lupták, Chaluš, Jiránek, Divíšek - Tregler, Květ (75. Krameš) - P. Pilík, T. Pilík (89. Januška), Rezek - Ayong (81. Kacafírek).
Slavia: Pavlenka - Frydrych, Lüftner, Deli, Flo - Sýkora (81. Bořil), Hušbauer, Barák, Zmrhal - Škoda (51. Ngadeu), Mešanovič (69. Tecl).

Historický debakl na domácí půdě

Zdeněk Brož

Šokující prohru se Slavií Praha jsme utrpěli v zápase 18. kola. Sešívaní zničili náš tým osmi góly, jedinou branku Příbrami vstřelil Divíšek.
Příbramský stadión zaplněný i mnoha Slavisty uctil před začátkem utkání památku zesnulého maséra Martina Šimra minutou ticha. Hostující tým po začátku mače už žádnou pietu nedržel a zasypal naši obranu mnoha šancemi. Přesto první větší měl před Pavlenkou náš Jaroslav Tregler, když hlavičkoval těsně vedle branky. Jenže Slavia z jedné z příležitostí se už v 9. minutě ujala vedení 0:1, když si přihrávku Sýkory našel ve vápně střelec Škoda a mířil bohužel přesně. Brejk za obranu ještě Zmrhalovi zastavil Aleš Hruška, jenže v 17. minutě už opět lovil míč v síti po přesné hlavičce Sýkory - 0:2. Obraně se nepodařilo zastavit ve 29. minutě ani Josefa Hušbauera, který poslal míč za Hruškova záda už potřetí. Po změně stran se hra vyrovnala, jenže přišel první rohový kop v 55. minutě a Ngadeu rozvlnil síť Příbrami - 0:4. Naděje na zkorigování svitla v 59. minutě, když krásnou bombou snížil Divíšek. Jenže do konce zápasu se znovu trefovali jen Slávisté. Pátou branku vstřelil Mešanovič, další dvě branky přidal Ngadeu, jednu z nich dosáhl z pokutového kopu a završil hattrick. Tečku za výsledkem pak udělal Bořil. Z naší strany byl závěr zápasu v totálním kolapsu a diváci u Litavky viděli nejhorší porážku historie.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School