FK PŘÍBRAM
05.03.2017
ePojisteni.cz liga, 19. kolo
2:1
Liberec vs. Příbram
Online
Branky: 45. Baroš, 88. Vůch - 89. Tregler
Žluté karty: Vůch - Krameš, Lupták
Rozhodčí: Proske - Kotík, Peřina
Diváci: 3794
Liberec: Dúbravka - Mikula, Kúdela, Karafiát, Kerbr - Bartl (84. Voltr), Souček, Potočný, Ševčík, Vůch (90. Ekpai) - Baroš (75. Breite)
Příbram: Hruška - Lupták, Jiránek, Chaluš, Divíšek - Bazal (79. Januška), Krameš (82. Ayong), T. Pilík, Tregler, Kukec (51. P. Pilík) - Linhart

Snížení přišlo pozdě

Jan Vostrý

Porážku v dalším utkání si hráči Příbrami připsali na půdě Liberce. Jedinou branku vstřelil v závěru Jaroslav Tregler, který tak snížil na konečných 2:1.
Na půdu Liberce jsme nastoupili bez kapitána Rezka, který nemohl zasáhnout do utkání. S kapitánskou páskou tak nastoupil Tomáš Pilík, do sestavy se také vrátili Linhart s Bazalem, kteří nemohli hrát proti Slavii. Slovan měl v úvodu mírnou převahu, pozorně hrající obrana však nepouštěla domácí útok v čele s legendou českého fotbalu Barošem do nebezpečných situací. Ani náš tým však před brankou Liberce neperlil a střely Bazaly a Krameše nijak brankáře Dúbravku neohrozily. Po půlhodině hry měl velkou šanci Mikula, naštěstí pálil nad branku. Ve 43. minutě zahrál rukou Lukáš Lupták a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Exekuce se ujal Milan Baroš a Aleš Hruška i díky radě od Kukece pokutový kop chytil! Jenže z dílčího úspěchu jsme se neradovali ani minutu. Rychlý brejk Liberce zakončil po kombinaci právě Baroš střelou do prázdné branky - 1:0 a hlavní rozhodčí odpískal konec prvního poločasu. Po změně stran jsme tak museli začít víc útočit, jenže tato herní dovednost nám v Liberci vůbec nešla. Velké šanci jsme mohli čárkovat domácímu týmu. Bartl orazítkoval břevno a dorážku Baroše zázračně zastavil Aleš Hruška. Náš brankář si počíhal i na hlavičku Součka. V 88. minutě, tedy v čase, kdy už náš tým hrál hodně vabank, přišla druhá branka Liberce. Z levé strany přesně zakončil Vůch, tedy hráč, který v dorosteneckém věku působil v příbramských barvách. Nadějím nebyl ještě konec, když se v poslední minutě prosadil na opačné straně Jaroslav Tregler, když propálil houštinu těl a zavěsil na 2:1. Na vyrovnání však už nepřišla žádná výraznější šance a tak jsme i potřetí na jaře prohráli, zatímco soupeři ze spodku tabulky se vzdalují.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School