FK PŘÍBRAM
11.03.2017
ePojisteni.cz liga, 20. kolo
1:0
Příbram vs. Hradec K.
Online
Branky: 7. Pilík T.
Žluté karty: Hruška, Pilík - Malinský, Janoušek
Rozhodčí: Královec - Morkusch, Kubr
Diváci: 2116
Příbram: Hruška - Chaluš, Tregler, Jiránek, Divíšek (46. Krameš) - Trapp - Bazal, Suchan (86. Lupták), Rezek, Linhart (73. Kacafírek) - T. Pilík.
Hradec K.: Ottmar - Krátký (M. Černý), Chleboun, Nosek, Plašil - Janoušek, Jirsák (69. Schwarz) - Martan, P. Černý, Malinský (57. Žondra) - Pázler.

Penalta za tři body

Zdeněk Brož

Vybojované tři body znamenají velkou naději v dalších bojích o záchranu v ePojisteni.cz lize. Příbram díky Pilíkově proměněné penaltě porazila Hradec 1:0.
Zápas o šest bodů. Tak by šlo nazvat duel Příbrami s Hradcem, který měl v sobotu odpoledne výkop v Energon aréně. A oba týmy připravily neskutečně zábavný duel. Už v 5. minutě rozbušil domácím fandům srdce Aleš Hruška, když špatný odkop nasměřoval k hráči Hradce na půlku hriště, který obratem vypálil na prázdnou branku a náš gólman měl co dělat, aby míč chytil před brankovou čárou. Na opačné straně v 6. minutě si naskočil na rohový kop skvěle Martin Jiránek, hlavičkoval už do branky, když trajektorii míče zastavila ruka hradeckého obránce a pískala se penalta. Tu zahrál precizně Tomáš Pilík a od 7. minuty jsme vedli 1:0. Hradec nadále hrozil a Pázler dva metry před brankou netrefil míč. Po dalším závaru dokonce vykopával z brankové čáry Jan Rezek. Náš tým mohl předvést rychlý brejk, Josef Bazal se dostal už za obranu Hradce, včasným vyběhnutím mu akci zmařil vyběhnutý brankář Votroků Ottmar. Hosté byli i po zbytek prvního poločasu nebezpečnější, ale za zmínku stála až situace ve 43. minutě, kdy z přímého kopu orazítkoval tyč hostující Jirsák. Po změně stran se spád zápasu změnil a bylo zřejmé, že náš tým chce hlavně pozorně bránit. A to se nepodařilo zlomit ani útočícím hostům a tak žádné šance nepřicházely. Hradec několikrát minul branku, zejména brejk, který zakončoval Schwarz s Černým už byl blízko gólu, naštěstí skluzem situaci zachránil Suchan. A ten samý hráč na opačné straně naši šanci naopak zahodil, když v dobré pozici trefil stojícího hráče před sebou. Nakonec jsme se ale mohli radovat ze třetí výhry v sezóně a Kamil Tobiáš si prožil premiérovou výhru u Litavky.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School