FK PŘÍBRAM
18.03.2017
ePojisteni.cz liga, 21. kolo
3:0
Teplice vs. Příbram
Online
Branky: 30. Nivaldo, 44. Hora, 56. Červenka
Žluté karty: Krob - Linhart, Květ
Rozhodčí: Hrubeš – Paták, Pospíšil
Diváci: 2226
Teplice: Chudý - Vondrášek, Šušnjar, Jeřábek, Krob - Vošahlík (85. Vachoušek), Soungole, Hora, Kučera, Nivaldo (72. Hyčka) - Červenka (82. Vaněček)
Příbram: Hruška - Divíšek, Chaluš, Jiránek, Tregler - T. Pilík, Suchan, Rezek (82. Kacafírek), Květ, Kukec (46. Bazal) - Linhart (59. Ayong)

Utkání jasně ovládli hráči Teplic

Jan Vostrý

Příbram nedokázala navázat na výhru proti Hradci a na půdě Teplic prohrála 0:3.
Příbram nastoupila k utkání se snahou potvrdit předchozí bodový zisk a znovu přiživit záchranářskou naději. Samotný průběh utkání bohužel vypadal jinak. Teplice od úvodního hvizdu převzaly iniciativu a na Hruškovu branku se valil jeden útok za druhým. Příbramský brankář si dokázal poradit se střelou Nivalda, Vošahlík mířil mimo a následně neuspěl ani Červenka. V 31. minutě už byl ale krátký na Nivaldovu střelu a domácí se dostali do zaslouženého vedení, které ještě navýšili těsně před poločasem zásluhou Hory. Stejný obraz hry pokračoval i po změně stan a když se v 57. minutě po Nivaldově centru prosadil Čevenka, nebylo o vítězi utkání pochyb. Jedinou vážnější šanci na korigování výsledku měl kapitán Rezek, ale jeho střelu s trestného kopu chytil brankář Chudý.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School