FK PŘÍBRAM
08.04.2017
ePojisteni.cz liga, 23. kolo
1:0
Slovácko vs. Příbram
Online
Branky: 82. Šumulikoski
Žluté karty: Daněk, Šimko - Květ, Tregler
Rozhodčí: Pechanec - Wilczek, Arnošt
Diváci: 3884
Slovácko: Daněk – Reinberk, S. Hofmann, Břečka, Šimko – Šumulikoski, Daníček – Navrátil, Havlík (66. Rezek), Machalík – Koné (64. Zajíc).
Příbram: Hruška – Tregler, Chaluš, Jiránek, Divíšek – Kvída (85. Ayong), Suchan – Květ (74. Trapp), Rezek, Bazal – Kacafírek (66. Linhart).

Zisk bodu nám nebyl přán

Zdeněk Brož

Solidně odehrané utkání na Slovácku nám pokazil zářný moment domácího Šumulikoskiho. Z Uherského Hradiště tak odjíždíme bez bodů.
Příbramský tým si musel poradit s absencí nejlepšího hráče týmu Tomáše Pilíka i Martina Krameše, kteří absentovali kvůli čtvrté žluté kartě. Přesto se náš tým ujal herní aktivity a v 7. minutě zahrozil Rezek přízemní střelou, kterou musel Daněk vytáhnout na rohový kop. Standardních situací od rohového praporku jsme během prvního poločasu získali víc, ale žádná nevedla k nebezpečnějšímu zakončení. Po půlhodině hry měl na hlavě gól Štěpán Kacafírek, kterému pěkně nacentroval míč kapitán Jan Rezek, ale pozorný byl i gólman domácího týmu a hlavičkovaný balón sebral našemu forwardovi téměř z hlavy. V závěru prvního poločasu zahrozil domácí tým, rychlý brejk Koného a Navrátila zastavil až obranný skluz Kvídy. Po změně stran se rušné situace objevily až po prostřídání hráčů. Nejprve vyzkoušel pozornost Hrušky Navrátil, na opačné straně lehce hlavičkoval Matěj Chaluš. V 79. minutě předvedl Aleš Hruška vynikající postřeh při ráně domácího Jakuba Rezka a míč vytlačil z podbřevna na roh. V 82. minutě zastavil brejk Slovácka až na hranici vápna Jaroslav Tregler a nařízený přímý kop proměnil k naší smůle efektní ranou kapitán domácího týmu Šumulikoski - 1:0. V závěrečných minutách jsme se po několika centrovaných míčích před brankou neprosadili, naopak soupeř ještě stačil zahodit brejk dvou hráčů zakončením vedle odkryté brány.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School