FK PŘÍBRAM
28.04.2017
ePojisteni.cz liga, 26. kolo
1:2
Příbram vs. Sparta
Online
Branky: 45. Rezek - 4., 90. Šural
Žluté karty: Kvída, Suchan - Šural, Vácha, Karavajev
Rozhodčí: Proske - Pelikán, Kotík
Diváci: 4285
Příbram: Hruška - Kvída, Jiránek, Chaluš, Divíšek - Trapp - Bazal (83. Krameš), T. Pilík, Suchan, Rezek - Linhart (89. Kacafírek)
Sparta: Bičík - Karavajev, Mareček, Holek, M. Kadlec - Sáček, Vácha - Konaté (74. Juliš), Lafata, Vatajelu - Šural.

Bod Příbrami utekl v nastaveném čase

Zdeněk Brož

Vyrovnaný duel v deštivém večeru vyhrála se štěstím Sparta, která z ojedinělé akce v závěru utkání rozhodla o své výhře. Jedinou branku Příbrami dal v první půli Rezek.
Deštivý zápas 26. kola začal smutnou vzpomínku na zesnulého Františka Rajtorala. A samotný průběh nás v úvodu také netěšil. Už ve 4. minutě zaskočil naši obranu centrem Vatajelu na Šurala a hlavičkující útočník Sparty otevřel skóre zápasu - 0:1. O nedlouho později zahrozil sparťanský záložník znovu, když ideálně nacentroval Konatému. Ten na zadní tyči zaváhal a minul prázdnou branku. Postupem času vyrovnal náš tým hru a dostával se ke hostující brance. Několikrát jsme se mohli dočkat pokutového kopu, kdyby se pískala hra rukou. Odpověděli jsme na to fotbalově. Ve 37. minutě z otočky vypálil Linhart a Bičík musel míč mířící k tyči lapit. V nastaveném čase ideálně pro náš tým zaváhal Vácha, namazal Janu Rezkovi, který stačil být rychlejší před Bičíkem a pálil do opuštěné branky - 1:1! Ve druhé části hry znovu chyboval další hráč Sparty a Linhart byl blízko k míči. Dobrými střelami se před brankou Sparty ukázali Suchan a Rezek, první pálil vedle tyče a druhý z voleje nad branku. Dvakrát se podařilo zahrát rohový kop na hlavičkující hráče Příbrami, jenže ani Jiránek ani Chaluš neposlali k Bičíkovi nebezpečnější ránu. V čase, kdy už mířil k remízovému konci se na křídle uvolnil Vatejelu a nahrál Šuralovi na vítězný gól.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School