FK PŘÍBRAM
28.04.2017
ePojisteni.cz liga, 26. kolo
1:2
Příbram vs. Sparta
Online
Branky: 45. Rezek - 4., 90. Šural
Žluté karty: Kvída, Suchan - Šural, Vácha, Karavajev
Rozhodčí: Proske - Pelikán, Kotík
Diváci: 4285
Příbram: Hruška - Kvída, Jiránek, Chaluš, Divíšek - Trapp - Bazal (83. Krameš), T. Pilík, Suchan, Rezek - Linhart (89. Kacafírek)
Sparta: Bičík - Karavajev, Mareček, Holek, M. Kadlec - Sáček, Vácha - Konaté (74. Juliš), Lafata, Vatajelu - Šural.

Bod Příbrami utekl v nastaveném čase

Zdeněk Brož

Vyrovnaný duel v deštivém večeru vyhrála se štěstím Sparta, která z ojedinělé akce v závěru utkání rozhodla o své výhře. Jedinou branku Příbrami dal v první půli Rezek.
Deštivý zápas 26. kola začal smutnou vzpomínku na zesnulého Františka Rajtorala. A samotný průběh nás v úvodu také netěšil. Už ve 4. minutě zaskočil naši obranu centrem Vatajelu na Šurala a hlavičkující útočník Sparty otevřel skóre zápasu - 0:1. O nedlouho později zahrozil sparťanský záložník znovu, když ideálně nacentroval Konatému. Ten na zadní tyči zaváhal a minul prázdnou branku. Postupem času vyrovnal náš tým hru a dostával se ke hostující brance. Několikrát jsme se mohli dočkat pokutového kopu, kdyby se pískala hra rukou. Odpověděli jsme na to fotbalově. Ve 37. minutě z otočky vypálil Linhart a Bičík musel míč mířící k tyči lapit. V nastaveném čase ideálně pro náš tým zaváhal Vácha, namazal Janu Rezkovi, který stačil být rychlejší před Bičíkem a pálil do opuštěné branky - 1:1! Ve druhé části hry znovu chyboval další hráč Sparty a Linhart byl blízko k míči. Dobrými střelami se před brankou Sparty ukázali Suchan a Rezek, první pálil vedle tyče a druhý z voleje nad branku. Dvakrát se podařilo zahrát rohový kop na hlavičkující hráče Příbrami, jenže ani Jiránek ani Chaluš neposlali k Bičíkovi nebezpečnější ránu. V čase, kdy už mířil k remízovému konci se na křídle uvolnil Vatejelu a nahrál Šuralovi na vítězný gól.
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School