FK PŘÍBRAM
26.04.2006
FORTUNA:LIGA, 27. kolo
1:0
Příbram vs. Most
Branky: 9. Frejlach
Žluté karty: Penner, Gruber, Mácha - Pilař, Čížek, Siegl
Rozhodčí: Matějek - Wilczek, Večeřa
Diváci: 1932
Příbram: Sňozík - Buryán, Mácha, Formánek, Penner - Klesa (64. Navrátil), Otepka, Riegel, Frejlach - Divecký (82. Hiroš), Gruber (90+1. Čupr)
Most: Svoboda - Procházka, Novotný, Hainault, Zbončák - Macek (72. Brzezina), Pikl, Pilař (83. Čížek), Jendruščák (66. Gašparík) - Mendy, H. Siegl

Frejlach hlavou pojistil ligu

Jan Vostrý

Dvacetiletý Tomáš Frejlach zajistil gólovou hlavičkou zisk tří bodů pro Příbram a potvrdil ligovou jistotu i pro další sezónu.
Ve stejném tempu, jaké Marila předvedla před čtyřmi dny v Liberci, vyběhli do prvního poločasu Tobiášovi svěřenci. Příbram však tentokrát nenapínala svoje fanoušky, a hned z první gólové šance, do které poslal Riegel Frejlacha padla branka. 1:0. Dvacetiletý záložník zakončoval hlavou. Most byl velmi nevýrazný a domácí hráči měli dostatek prostoru pro tvorbu hry. Obranu hostů provětralo mnoho akcí, ale ty nejslibnější střely šly z větší vzdálenosti a zaměstnaly gólmana Svobodu. Rány Riegla i Diveckého totiž musel vytáhnout na roh. Druhý poločas vzali hosté mnohem vážněji, jenže kromě nasazení se změnily i povětrnostní podmínky a vytrvalá průtrž mračen udělala z kvalitního trávníku téměř bazén. Hra se tak změnila spíše v skladbu z nakopávaných míčů a obranných skluzů, ve které nebyly žádné brankové šance. Marile se nepodařilo využít ani v závěru velkých okýnek v obraně Baníku a tak zápas skončil zaslouženou výhrou domácích žlutých barev. Trenér Tobiáš: "Odehráli jsme čtvrté těžké utkání v jedenácti dnech. Paradoxně jsme nebyli lepší než v předchozím v Liberci, ale dnešního vítězství si cením víc. Hráči se ve druhé půli trápili a báli o výsledek, protože nechtěli udělat chybu."
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School