FK PŘÍBRAM
14.01.2017
Příprava A tým, 13. kolo
3:1
Hradec K. vs. Příbram
Online
Branky: 8. Schejbal, 56., 88. Schwarz - 21. T. Pilík
Hradec K.: Ottmar – Zahumenský, Bederka, Chleboun, Janoušek, Mudra, Shejbal, Súkenník, Trubač, Vlkanova, Žondra
Příbram: Hruška (46. Boháč) – Holý (70. Januška), Chaluš, Trapp, Divíšek – P.Pilík, Tregler, Květ (70. Krameš), T.Pilík, Rezek (63. Bazal)– Prskalo (46. Linhart)

Pilíkova branka nestačila

Jan Vostrý

Ve druhém utkání Tipsport ligy prohrála Příbram na Vyšehradě s Hradcem Králové 1:3. Jedinou branku vstřelil Tomáš Pilík.
Trenér Kamil Tobiáš poslal do hry většinu zkušených hráčů, na hrotu se pak představil testovaný Danijel Prskalo. Soupeř nás však záhy zaskočil, když v osmé minutě se prosadil osamocený Schejbal a Hradec vedl 1:0. Na pravém křídle hrající aktivní Pavel Pilík se v 21. minutě prosadil a akci doplnil i o přesný pas na svého bratra Tomáše Pilíka a bylo vyrovnáno 1:1. Na další větší šance jsme si již nevytvořili dostatečně nebezpečné příležitosti. Ve druhém poločasu se i díky našim chybám výrazně prosazovali Votroci, když dvakrát využili chybu v naší rozehrávce. Příbramští hráči se snažili o vyrovnání, ale obrana byla hodně neprostupná a několik střel si brankář pohlídal ať už mimo branku nebo přesným zákrokem. Další přípravné utkání hraje 1.FK Příbram až za týden, znovu na Vyšehradě, tentokrát proti Bohemians.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School