FK PŘÍBRAM
23.04.2017
Divize žen D - Čechy, 18. kolo
4:8
VS Plzeň vs. Příbram
Branky: 40. Velíšková - 2. Smíšková, 10. Boukalová, 60. Pilousková, 87. Branžovská
Diváci: 40
Příbram: Tkáčová – Dědinová (71. Blahovcová), Kočová, Boukalová, Koubková (46. Řezáčová) – Kopáčková, Císařová I., Branžovská, Vavrušková (46. Bočinská) – Pilousková, Smíšková (78. Vylitová)
Vstup do utkání se nám povedl. Již v první minutě po přihrávce Smíškové mohla skórovat Pilousková, ale přestřelila domácí branku. Další šanci jsme už proměnili. Kopáčková vysunula Smíškovou a ta se nemýlila – 1:0. Následující šance Pilouskové a Císařové zneškodnila domácí brankařka. V 10 minutě se po rohovém kopu Dědinové, prosadila ve skrumáži před brankou Boukalová – 2:0. V závěru domácí tým snížil s trestného kopu, po našem nedorozumění. Ve druhém poločase jsme již nedominovali tak jako v prvním poločase, což bylo zaviněno velice tvrdou hrou domácího celku. Přesto jsme skóre navyšovali. V 60 minutě se k odraženému míči dostal Pilousková, pohrála si s domácí obranou a střelou k tyči nedala domácí brankařce šanci – 3:1. Na konečných 4:1 upravila výsledek Branžovská po narážečce s Pilouskovou prošla až před domácí brankařku a střelou k tyči uzavřela účet utkání.
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School