FK PŘÍBRAM
21.02.2017
Juniorská liga, 17. kolo
1:2
Příbram vs. Plzeň
Online
Branky: 22. Ayong - 6. Sedláček, 30. Hlavatý
Žluté karty: 70. Břížďala (PB)
Rozhodčí: Klíma, Vasjuk, Petřík
Diváci: 150
Příbram: Kočí - Liščevič, Holý, Kvída, Břížďala - Pilík P., Květ, Januška, Šrain (70.Makoš) - Ayong, Kacafírek (81.Macek)

Juniorka nestačila na mladíky z Plzně

Jaroslav Mašek

Juniorka nastoupila k prvnímu jarnímu mistrovskému zápasu proti Plzni, bohužel bez bodového efektu.
Plzeň vstoupila do utkání skvěle a již v šesté minutě ji poslal do vedení po krásně sehraném protiútoku, dlouhé kolmé přihrávce za obranu a kličce vybíhajícímu Ondřejovi Kočímu hostující útočník Jiří Sedláček. Poté ale převzali iniciativu naši hráči a vytvořili si veliký tlak. Ve 22. minutě se nám podařilo vyrovnat. Naši kluci tak dlouho posílali do šestnáctky centry z pravé strany hřiště, až se po jednom z nich prosadil Karsten Ayong. Po vstřeleném gólu, pokračovali naši Hráči ve velkém tlaku na hostující obranu, ovšem bez gólového efektu. Hosté hrozili po rychlých protiútocích kolmými přihrávkami za obranu a po půl hodině hry byla jedna z nich opět zlomová. Martin Rychnovský rozehrál na pravé straně hřiště po faulu na Lukáše Mudru standardní situaci nakrátko a po krásné kolmé přihrávce za obranu se na pravé straně šestnáctky tentokrát prosadil Michal Hlavatý, jehož gól byl nakonec vítězný. My jsme si si po přestávce vytvořili hned několik slibných šancí, ale nedokázali jsme je přetavit alespoň na vyrovnávací branku. Plzeň po přestávce hájila jednobrankový náskok a vyrážela do rychlých protiútoků, po kterých Michal Hlavatý mohl znovu skórovat, podruhé v zápase se ale prosadit nedokázal, a tak si Viktoria Plzeň od nás odváží tři body po těsné výhře 2:1. Naši hráči byli střelecky aktivnější a vybojovali devět rohových kopů, zatímco hosté dva, snaha ale vyzněla vniveč. Hodnocení trenéra Jaroslava Maška: Odehráli jsme smolné utkání. Osmdesát procent zápasu jsme hráli na polovině soupeře, ale na to se fotbal nehraje. Měli jsme málo důrazu, ale i trochu štěstí v koncovce a to rozhodlo. Plzeň podnikla za celé utkání čtyři nebezpečné protiútoky a dala dvě branky. Dala nám lekci z produktivity.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School