FK PŘÍBRAM
16.03.2017
Juniorská liga, 20. kolo
3:2
Hradec K. vs. Příbram
Online
Branky: 31.Václavek pen., 60.Miker, 89.Zbudil - 30. Pilík P., 44.vlastní
Žluté karty: Šrain, Januška, Pilík, Holý
Červené karty: Šrain
Rozhodčí: Klíma, Poživil, Pfeifer.
Diváci: 50
Příbram: Kočí - Pecháček, Kvída, Holý, Břížďala - Lupták (68. Šrain), Květ, Jandera (90. Macek) - Januška (82. Sova) Pilík P. - Kacafírek.

Juniorka po individuálních chybách prohrála v Hradci

Jaroslav Mašek

V první půli se utkání pro nás vyvíjelo velice příznivě,dvakrát jsme se dostali do vedení,jenže ve druhém poločase po hrubých chybách v obraně Hradečtí zápas otočili. Ovlivnilo to také vyloučení Šraina, za dvě zbytečné žluté karty během dvou minut.
Domácí fotbalisté se dostali hned v samotném úvodu do první větší šance, balon se nejprve po hlavičce odrazil od břevna do zad brankáře Kočího a od nich zpět k brance. Náš obránce však na poslední chvíli stihl zakročit a odkopl míč do bezpečí.Jako první jsme ale otevřeli skóre utkání my ve 30. minutě. Po levé straně se dostal do pokutového území Pavel Pilík, po zblokované střele se znovu dostal k dorážce a překonal Ikizgüla v brance. Jenže hned po minutě zbytečně fauloval ve vápně Holý a z následné penalty Hradec vyrovnal. Minutu před koncem poločasu jsme šli opět do vedení, kdy si dobře kopnutý roh domácí srazili do vlastní branky. V 60. minutě bylo opět vyrovnáno. Po zahraném rohu po zemi, kde na první tyči propadli tři naši obránci, míč prolétl až k zadní tyči kde osamocený protihráč dával do prázdné branky. Naši kluci opět velice aktivně bojovali, aby se skóre překlopilo opět na naši stranu, jenže to se nám nepodařilo. Pilíkova prudká rána z hranice vápna skončila jen uprostřed branky, kde byl připraven golman hostí. Zlomový moment nastal v 80. minutě, kdy Šrain dostal druhou žlutou kartu a musel předčasně do kabin, tu první viděl jen dvě minuty před tím. Hradec svou početní převahu dokázal využít o osm minut později, kdy Miker obešel Holého nacentroval míč do pokutového území, Kočí ve snaze odvrátit rohový kop vytáhl míč z brankové čáry na nohu Pecháčka, který místo odkopu namazal úplně volnému protihráči a tomu už nic nebránilo uklidit míč do prázdné branky.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School