FK PŘÍBRAM
04.04.2017
Juniorská liga, 22. kolo
2:2
Bohemians vs. Příbram
Branky: 31. Berger, 86. Fotr – 20. Pilík P., 72. Puškarič
Žluté karty: Blecha, Vacík, Rothe – Kvída
Červené karty: 90. Rothe (B)
Rozhodčí: Ardeleanu - Kožár, Vlasjuk
Diváci: 100
Příbram: Boháč - Pecháček, Kvída, Trapp, Břížďala - Květ - Januška, Pilík P., Kukec (67. Biber), Šrain (64. Makoš) - Ayong (46. Puškarič)

První jarní bod ze hřiště soupeře přivezli naši junioři

Jaroslav Mašek

Mnoho zajímavých momentů přinesl nedělní zápas mezi Bohemians Praha 1905 našimi kluky. Atraktivní duel s množstvím šancí na obou stranách přinesl dělbu bodů, když jsme inkasovali vyrovnávací branku těsně před koncem utkání.
Pražané vstoupili do zápasu aktivně a nechybělo mnoho, aby se v úvodu ujali vedení. Po faulu gólmana Boháče v šestnáctce byl nařízen pokutový kop. Marek, ale svoji chybu napravil a skokem ke své pravé tyči vychytal zkušeného Tomáše Bergera. Po neproměněné penaltě udeřilo, jak to bývá, na druhé straně. Pavel Pilík si navedl balon na hranici vápna, odkud poslal balon přesně k tyči mimo dosah Šrámka. Naše vedení ale nemuselo mít dlouhého trvání. Tomáš Berger si zasekl míč před vápnem a následně jeho technickou střelu famózním zákrokem vyrazil brankář Marek Boháč. Atraktivní zápas poté pokračoval neuznáním branky našim klukům kvůli údajné ruce Honzy Šraina. Jeden gól přesto nakonec ještě padl v prvním dějství, bohužel do naší sítě. Tomáš Berger odčinil své předchozí penaltové zaváhání a dobře mířenou hlavičkou překonal našeho brankáře. Po změně stran jsme byli aktivnějším týmem určitě my, ale vždy zůstalo jen u náznaků brankových šancí. Trpělivé dobývání se ale vyplatilo, když byla k vidění krásná fotbalová akce. Marko Puškařič se dostal do rychlého brejku, na jehož konci efektním a nečekaným lobem zaskočil vyběhnuvšího gólmana Šrámka. V závěru zápasu hráči Bohemians vrhli všechny síly směrem dopředu. Tlak klokanů vyústil k nepovedenému centru, který se odrazil od břevna naší branky, zpět do ohně, kde stál střídající Adam Fotr, jenž doklepl balon do sítě. V poslední minutě duelu ještě dostal druhou žlutou kartu, a následně červenou, domácí Rothe, ani to ale už nic nezměnilo na výsledku zápasu. Hodnocení trenéra Jaroslava Maška: Tentokrát jsme venku odvedli povedené utkání z množstvím šancí ze kterých jsme ale dokázali proměnit pouze dvě. Bohužel v závěru jsme trochu polevili v aktivitě, nechali domácí vyvinout závěrečný tlak, který vyústil ve vyrovnávací branku.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School