FK PŘÍBRAM
29.03.2017
Juniorská liga, 24. kolo
2:1
Karviná vs. Příbram
Branky: 26. Řapek, 65. Behan (pen.) – 10. Januška
Žluté karty: Mládek, Macej, Behan – Holý, Januška, Květ
Červené karty: 67. Holý (PRI)
Rozhodčí: Mikyska – Polák, Pochylý
Diváci: 50
Příbram: Kočí - Krameš, Holý, Kvída, Břížďala - Květ, Mareš - Januška, Desnica (58. Macek), Pecháček (31. Makoš) - Puškarič (75. Šrain)

Další venkovní zápas juniorům nevyšel

Jaroslav Mašek

Junioři Karviné přerušili dva zápasy trvající sérii porážek a třízápasovou šňůru bez vítězství a v předehrávce 24. kola Juniorské ligy nás na domácí půdě porazili 2:1. Domácí celek musel zápas otáčet a v samém závěru o vítězství málem přišel, kdybychom proměnili pokutový kop. Karviná se tak radovala z výhry 2:1.
Utkání jsme začali lépe. Už od úvodních minut jsme byli aktivnější na míči a v desáté minutě se zaslouženě ujali vedení. Po akci na pravé straně pronikl do vápna Krameš jeho přihrávka byla zablokována, ovšem odraženého míče se zmocnil Jiří Januška, který osamocen před Pindrochem zakončil po zemi přesně k tyči. V první půli měli naši kluci další příležitosti na vstřelení branky, ale bohužel bez gólového efektu. Po necelé půlhodině ovšem udeřilo na druhé straně. Po velké chybě na naší levé straně, přišel míč před branku, kde ho do naší sítě dorazil domácí hráč. Zbytek půle byl poté vyrovnaný a fanoušci se další šance ani branky nedočkali, a tak oba celky odcházely do kabin za nerozhodného stavu. Druhý poločas začal podobně, jako ten první skončil. Mírně aktivnější byli domácí, kteří hrozili zejména z křídelních akcí, ale naše obrana působila spolehlivě. Až do 65. minuty, kdy nesmyslně fauloval v pokutovém území jeden z našich obránců a následoval pokutový kop. Ten domácí se štěstím proměnili, kdy Kočí sice míč zasáhl, ale ten stejně cestu do sítě našel. Vzápětí byl vyloučen Holý po hrubém porušení disciplíny a oslabil tak náš tým do konce utkání. V posledních minutách jsme vrhli vše do útoku a snažili se nepříznivý výsledek zvrátit. To přišlo v poslední minutě, kdy jsme i my dostali možnost pokutového kopu. K němu se postavil Jiří Mareš, ale Pindroch jej skvělým zákrokem vychytal a rozhodl o výhře domácích v poměru 2:1.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School