FK PŘÍBRAM
19.03.2017
I.Celostátní liga U 19, 21. kolo
1:2
Zlín vs. Příbram
Branky: 17. vlastní - 8. Matoušek, 70. Sova
Žluté karty: Hellebrand, Matyáš - Hušek, Hloušek, Rataj, Polidar
Rozhodčí: Drozdy - Gasnárek, Galář
Diváci: 40
Zlín: Šiška - Zahradník (85. Váňa), Košák, Kolář, Maršálek - Venený (85. Matyáš), Slaměna, Hellebrand - Tureček, Pavlíček, Červenka (64. Pafka)
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Vávra, Hušek, Jandera - Ric, Matoušek, Hloušek (63. Sova) - Rataj (71. Polák), Polidar, Janota (92. Šíma)

Výhra ve Zlíně

Petr Janota

I náš druhý letošní výlet na Moravu byl úspěšný a dokázali jsme zvítězit ve Zlíně.
Úvodní domácí aktivitu jsme přečkali a ujali se vedení střelou Matouška. Domácím se podařilo vyrovnat po rozehrané standardní situaci a naši nešťastné vlastní brance. I nadále jsme hrozili z rychlých a nebezpečných brejků, ale žádný se nám nepodařilo gólově zúročit. I úvod druhého poločasu patřil domácím, ale jejich největší šanci nadvakrát zlikvidoval Jedlička. A když i při velké šanci Matouška se vytáhl domácí Šiška, rozhodující branka padla z hlavy Sovy po přetaženém centru Pohořálka. Zlín se tlačil do našeho vápna dlouhými nákopy,které jsme všechny dokázali odvrátit. Po rychlých brejcích jsme však nedokázali naše vedení potvrdit,i když Polidar nastřelil břevno a Matoušek tyč.... Z kvalitního tkání si vezeme zaslouženě skvělé 3 body!
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School