FK PŘÍBRAM
09.04.2017
I.Celostátní liga U 19, 24. kolo
4:1
Příbram vs. Ostrava
Branky: 3. a 78 Matoušek, 7. Polák, 89. Jandera - 13. Buchta
Rozhodčí: Matoušek - Šusta, Malý
Diváci: 50
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Šíma, Hušek, Jandera - Ric, Sova, Matoušek (78. Maršík) - Rataj, Polák (63. Polidar), Janota (71. Pazderník)
Ostrava: Murín - Dolba (85. Pak), Kubík, Blejchař, Russmann - Kaloč (46. Chvěja), Lehnert, Buchta (72. Mooc) - Ptáček (33. Bolf), Smékal, Freit (64. Hejl)

Výhra s Baníkem

Petr Janota

V sobotu k Litavce zavítal Baník Ostrava a v případě vítězství jsme se mohli v tabulce posunout před něho na 6. místo.
Začátek zápas nám vyšel skvěle, když se již v 3. minutě krásně trefil z trestného kopu Matoušek. V 7. minutě se po kolmici od Sovy dostal za obranu Polák a prostřelil brankáře Murína 2:0! A jelikož jsme neproměnili další dvě dobré příležitosti, potrestal nás Buchta přesnou střelou k tyči. Od té doby Baník ovládl střed hřiště a ukazoval svou kvalitu. Do konce poločasu se však skóre neměnilo. I v začátku druhého poločasu se Baník tlačil za vyrovnáním, ale žádné velké šance si nedokázal připravit. Na druhé straně Matoušek střelou z dálky nastřelil spojnici tyče a břevna. Rozhodující moment zápasu přišel v 78. minutě, kdy Polidar prodloužil dlouhou přihrávku Huška, na míč si seběhl Matoušek a své sólo proměnil. Baník otevřel hru my jsme se dostali k velkým přečíslením, jedno z nich krásnou střelou zakončil Jandera a upravil tak skóre na 4:1.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School