FK PŘÍBRAM
16.04.2017
I.Celostátní liga U 19, 25. kolo
1:1
Plzeň vs. Příbram
Branky: 92. Pavlík - 29. Polák
Žluté karty: Ryška - Maršík
Rozhodčí: Melničuk - Kříž,Žák
Diváci: 100
Plzeň: Šampalík - Svoboda, Šťastný (46. Míka), Čihák, Ryška - Pavlík, Řezáč (82. Kepl), Vais (88. Petr) - Pihrt, Vilček (78. Arzberger), Pfeifer
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Maršík, Šíma, Polidar - Ric, Matoušek, Sova (69. Hušek) - Rataj (85. Pazderník), Polák (76. Vávra), Janota (69. Jandera)

Výhra v Plzni na penalty

Petr Janota

V sobotním zápase s druhým celkem tabulky bylo pro nás motivací udržet sérii vítězných zápasů a zkusit se přiblížit medailovým stupňům.
Do zápasu jsme vstoupili dobře a v prvním poločase byli lepším mužstvem. Do vedení nás poslal Polák přesným přímým kopem,v dalších šancích jsme však bohužel naše vedení nepotvrdili. I domácí se tlačili do šancí,ale naše obrana odolávala. Druhý poločas patřil domácím,kteří se snažili o vyrovnání. Několik závarů jsme s vypětím sil přežili,ale nakonec jsme inkasovali 20sekund do konce vypršení nastaveného času,kdy se krásně trefil Pavlík. Raritou je,že naprosto stejný průběh mělo i podzimní měření sil... Na rozdíl od podzimního zápasu měly penalty rychlý průběh,v první sérii sice zaváhal Polidar,ale postupně se trefili Pazderník,Maršík a Matoušek. A jelikož Jedlička domácím 3 penalty famózně zlikvidoval,vezeme si ze zápasu cenné 2 body.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School