FK PŘÍBRAM
23.04.2017
I.Celostátní liga U 19, 26. kolo
2:0
Příbram vs. Č. Budějovice
Branky: 65. Matoušek, 67.Sova
Žluté karty: Jandera - Lindák,Tomek,Chylík
Rozhodčí: Kříž,Sandr,Slepička
Diváci: 50
Příbram: Jedlička - Šíma,Maršík,Vávra,Polidar - Ric,Matoušek,Sova(80.Hušek) - Rataj(83.Lukavský),Polák,Jandera(75.Pazderník)
Č. Budějovice: Luksch - Řehoř,Kočí,Jáša,Zachař - Lindák(80.Frederico),Pařízek,Štifter,Kalousek - Tomek(68.Matoušek),Chylík(75.Šplíchal)

Vítězství s Českými Budějovicemi

Petr Janota

Při pohledu na tabulku bylo jasné,že jen vítězství nás udrží v boji o stupně vítězů,naopak Budějovice se chtějí odpoutat z barážových starostí.
V prvním poločase jsme měli územní převahu,ale ve finální fázi nám chybělo více klidu a důrazu. Hosté se snažili využít brejkových situací,dostali se do dvou dobrých situací,ale k vážnému ohrožení naši branky nedošlo. Druhý poločas měl již jednoznačný průběh,Budějovice byli zataženi na vlastní polovině a jejich pasivitu jsme dokázali využít. Nejprve si za obranu na oblouček od Jandery zaběhl jarní střelec Matoušek a své sólo bezpečně proměni 1:0! O 2 minuty později po trestném kopu hostů vyvezl Vávra míč,přesně našel roběhlého Sovu,který chytře z 30 metrů obstřelil brankáře 2:0! Do konce utkání se průběh nezměnil,je jen škoda,že jsme nepřidali další gól.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School