FK PŘÍBRAM
14.05.2017
I.Celostátní liga U 19, 29. kolo
1:1
Karviná vs. Příbram
Branky: 88. Lingr - 63. Matoušek
Žluté karty: Lingr, Formela - Ric, Vávra, Jandera
Rozhodčí: Silný - Malčánek, Mikula
Diváci: 50
Karviná: Ciupa - Wenglorz (68. Gros), Formela, Holec, Vukič - Hejda (82. Dziak), Holík, Lingr, Čehajič (82. Seriš) - Macko, Pisarek (67. Vlachovský)
Příbram: Jedlička - Pohořálek, Vávra, Maršík, Jandera - Ric, Matoušek, Hloušek (63. Hušek) - Janota (72. Pazderník), Polidar, Rataj (87. Lukavský)

Porážka na penalty v Karviné

Petr Janota

V Karviné nás nečekalo jednoduché utkání,jelikož domácí mužstvo se nachází na barážové příčce. Důležitost zápasu ještě zvýšilo nečekané páteční vítězství Jihlavy v Plzni.
Utkání jsme odehráli koncentrovaně a nepouštěli domácí do žádného trvalejšího tlaku. Naopak jsme udeřili po individuální akci Matouška a dostali se do vedení. Mužstvo Karviné se na konci zápasu přeci jen dostalo do tlaku a v 88. minutě po skrumáži vyrovnal Lingr. V penaltách jsme tentokrát štěstí neměli a prohráli.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School