FK PŘÍBRAM
18.06.2017
Česká liga dorostu U 17 A, 14. kolo
2:1
Sparta vs. Příbram
Branky: 26. Majka, 58. Konopásek - 40. Volf
Žluté karty: Jelínek
Rozhodčí: Lafek - Kutiš, Tsarev
Diváci: 70
Příbram: Melichar, Jelínek, Puchmertl, Benda, Mezera, Nezník (69. Štajner), Vlček (63. Jílek), Sirotek (68. Čížek), Volf, Belej, Ptáček (41. Böhm)

Poslední mistrovské utkání U17

Tomáš Větrovský

Trenér Daniel Huňa: „Na zápas jsme se důkladně připravovali. Kluci věděli, že právě tato výhra by byla taková poslední třešnička za tak úspěšnou sezónou. I tak jsem na kluky velmi pyšný. V tomto roce udělali velký kus práce."
Bylo jasné, že Příbram nečeká nic jednoduchého. Vždyť právě Sparta je na prvním místě tabulky. Pokud by to hosté zvládli, mohli se posunout na třetí místo, ale to se nepovedlo. Po zbytečných individuálních chybách prohráli 2:1 a tím pádem zůstali na čtvrtém místě. Trenér Daniel Huňa: „Na zápas jsme se důkladně připravovali. Kluci věděli, že právě tato výhra by byla taková poslední třešnička za tak úspěšnou sezónou. I tak jsem na kluky velmi pyšný. V tomto roce udělali velký kus práce."
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School