FK PŘÍBRAM
12.08.2017
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 3. kolo
2:3
Příbram vs. Vlašim
Online
Branky: 34. Danoski, 66. Kodr – 50. Fotr, 63. Fotr, 90. Hadaščok
Žluté karty: Matoušek - Nguyen
Rozhodčí: Rejžek – Blažej, Arnošt
Diváci: 1268
Příbram: Boháč – Kodr, Zápotočný, Kvída, Skácel – Matoušek, Kilián – Danoski (40. Jandera), Januška (56. Tarczal), Grajciar – Ayong (84. Tregler).
Vlašim: Nguyen – Cabadaj, Wiesner, J. Štochl, Tusjak – Janda, Hašek, Vodháněl (46. Dudl), Skopec (74. Mil. Kadlec) – Fotr, Hadaščok (90. Plachý).

Direkt v poslední minutě

Zdeněk Brož

Slibně se vyvíjející utkání s Vlašími dopadlo nečekaným a pro nás nešťastným koncem. Po brance z poslední minuty jsme totiž prohráli 2:3. Branky Danoskiho a Kodra tak na body nestačily.
Náš tým předvedl slibný nástup do zápasu. Středočechy zatlačil před vlastní branku, jenže chyběla lepší koncovka, která by zajistila klid. Peter Grajciar i Karsten Ayong ve svých šancích neměli přesnou mušku a poslali míč nad branku. Hosté našeho gólmana vůbec nezaměstnávali. Naopak aktivní byl příbramský záložník Grajciar, jenže při jeho dvou dalekonosných pokusech měl obě jeho střely pod kontrolou brankář Nguyen. Ve 34. minutě domácí lavička už pomalu připravovala střídání Danoskiho. Po pravém křídle unikl Jan Matoušek, poslal pas napříč pokutovým územím na zadní tyč. Dobíhající Zoran Danoski pohodlně zakončil a poslal domácí do vedení - 1:0. Střídání jej i přes vstřelenou branku nakonec čekalo ve 40. minutě, kdy jej nahradil Rostislav Jandera. V závěru poločasu zahrozili i hosté, naštěstí Marek Boháč ve spolupráci s obranou míč odvrátili. Po změně stran čekalo náš tým nepříjemné překvapení. Aktivita a rychlost hostů v 50. minutě pomohla k vyrovnání na 1:1, když se trefil Fotr. Branka vypadala naprosto podobně, jako padl v prvním poločasu gól Příbrami. Vyrovnáním černý start do druhé části zápasu neskončil, vlašimský útočník Fotr se trefil v 63. minutě podruhé - 1:2. Na vyrovnání se nečekalo u Litavky dlouho. Na centrovaný míč ze standardky si nejvýše naskočil Marek Kodr a poslal míč přes gólmana do branky - 2:2. Zbytek zápasu bylo zřejmé, že výhru chtějí oba celky. A bohužel tříbodové rozhodnutí se povedlo hostům. V poslední minutě se ve skrumáži nejlépe orientoval Hadaščok a napálil míč zblízka pod břevno - 2:3. Odpověď na tuto branku jsme už v nastaveném čase nenašli a po třech kolech FN ligy stále čekáme na tříbodový zisk.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School