FK PŘÍBRAM
19.08.2017
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 4. kolo
0:2
Táborsko vs. Příbram
Online
Branky: 44. Danoski, 59. Grajciar
Žluté karty: Kučera, Navrátil - Skácel
Rozhodčí: Ginzel - Ratajová, Poživil
Diváci: 1315
Táborsko: Toma - Navrátil, Zavadil (76. Veselý), Kučera, Klusák - Prošek, Nešický, Mršič (61. Souček), Štohanzl (69. Kostka) - Mysliveček, Musiol
Příbram: Boháč – Kodr, Zápotočný, Tregler, Skácel – Matoušek (73. Ayong), Kilián – Danoski (84. Kvída), Holý, Grajciar - Jandera (90. Květ)

První výhru veze Příbram z Tábora

Jan Vostrý

Ve čtvrtém ligovém utkání se hráči Příbrami dočkali prvních letočních tří bodů. Na výhře 2:0 na půdě Táborska se brankově podíleli Danoski a Grajciar.
S několika změnami v sestavě a odhodláním po dvou prohrát konečně naplno bodovat nastoupila Příbram k utkání na půdě Táborska. Na hrotu útoku se poprvé místo Ayonga objevil Jandera. Po opatrném úvodu se diváci na tribunách dočkali zajímavých situací před oběma brankami. Domácí ztroskotávali na Boháčovi a pokusy hostů mířily většinou mimo tři tyče. Gólová situace přišla těsně před koncem poločasu. Grajciarův přesný centr našel hlavu Zorana Danoského a jeho pokus si našel cestu do domácí branky. Další direkt domácím mohl vzápětí přidat Grajciar, ale v dobré pozici netrefil dobře míč. Do druhého poločasu nastoupilo Táborsko se snahou o brzké vyrovnání, ale vítr z plachet jim vzal dobře hrající Grajciar. V 60. minutě se prosadil z trestného kopu a zvýšil vedení Příbrami na 0:2. Domácí se i nadále snažili utkání zdramatizovat, ale hosty držel dobrými zákroky Boháč. Nejblíže snížení byl v poslední minutě Musiol, jehož pokus vytěsnil Boháč na roh. Příbram se tak ve čtvrtém kole dočkala první výhry a připsala si do tabulky tři body za výhru 2:0.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School