FK PŘÍBRAM
16.09.2017
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 8. kolo
1:3
Příbram vs. Olympia
Branky: 69. Skácel (pen.) - 45. Ruml, 47. Frizoni, 75. Liener
Žluté karty: Januška, Kilián, Grajcar, Skácel, Květ, Matoušek - Verner, Duben, Soukup, Jukl, Liener, Opluštil
Červené karty: 60. Duben (O)
Rozhodčí: Orel - Kubec, Kožár
Diváci: 965
Příbram: Boháč - Skácel, Tregler, Kodr, Holý - Kilián (64. Květ), Danoski (58. Černý) - Grajciar, Januška (46. Matoušek), Fantiš - Ayong
Olympia: Soukup - Frizoni, Duben, Žežulka, Vopat (66. Jukl) - Katidis, Ruml, Liener (86. Rothe), Opluštil - Verner, Hejný (72. Dordevič)

Lekce z efektivity

Zdeněk Brož

Příbramský tým se v utkání proti Olympii Praha trápil v koncovce a i přes množství šancí jsme vstřelili gól pouze z penalty. Naopak hosté se trefili třikrát a od Litavky si odváží tři body.
Aktivní hra v úvodu zápasu napovídala, v jakém duchu se ponese celý zápas. Ale asi nikdo netušil, jak špatně nakonec dopadne. První příležitosti Karstena Ayonga zůstaly nevyužité. Klid k zakončení neměl ani probíjející se David Kilián a Jiří Januška netrefil prostor branky. Naši hru brzdily neustálé fauly, když si hostující tým počínal až nefotbalově a tvrdě. Jenže ani ze standardních situací jsme si nedokázali poradit. Dvě velké možnosti měl Antonín Fantiš, ovšem i on na brankáře nevyzrál. Když se nemohl dostat k zakončení, připravil šanci Ayongovi, ale i nadále jsme na gol čekali. Bez výsledku zůstala ve 44. minutě i další šance našeho útočníka, navíc při ní byla k vidění i ruka hostů v pokutovém území. Naprostým šokem pro domácí příznivce pak byla poslední minuta zápasu, kdy se Olympie z ojedinělého brejku ujímá vedení po hlavičce Rumla. Odhodlání otočit zápas po změně stran uťala další branka Pražanů. Závar před naší brankou vyřešil prudkou ranou Frizoni - 0:2. Ihned po vstřelené brance jsme měli několik šancí jak otočit průběh utkání. Dva přímé kopy Petera Grajciara vytáhnul brankář Soukup vždy z růžku na rohový kop. A po druhém z nich navíc vytáhnul míč skákající na brankové čáře opět mimo prostor brány. V 60. minutě šli hosté do deseti, když jejich záludná hra byla ohodnocena druhou žlutou kartou pro Dubna. A když v 69. minutě snížil z nařízeného pokutového kopu Rudolf Skácel na 1:2, zdálo se, že utkání můžeme přeci jen otočit. Jenže v 75. minutě si vychutnal přímý kop hostující Liener a překvapil vyběhnutého brankáře Příbrami Marka Boháče. Skóre se posunulo na 1:3 a to už byl problém. Ikdyž se náš tým tlačil neustále do vápna v mnoha lidech, míč jsme do branky přes všechny možnosti už znovu nedopravili. Překvapivě jsme tak podlehli na domácí půdě nováčkovi FNL.
Fotogalerie
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School