FK PŘÍBRAM
25.09.2017
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 9. kolo
0:2
Hradec K. vs. Příbram
Online
Branky: 7. Ayong, 19. Kodr
Žluté karty: Šípek, Martan - Tregler, Květ
Rozhodčí: Mikyska – Ratajová, Vlasjuk
Diváci: 934
Hradec K.: Ottmar – Pajer, Čech, Plašil (46. Nosek), Knejzlík – Šípek, Zorvan, Schwarz (77. Shejbal), Martan – Žondra (46. M. Černý), Pázler
Příbram: Boháč – Zápotočný, Tregler, Kodr, Skácel – Danoski (59. Tarczal), Květ, Grajciar, Jandera (84. Kilián), Fantiš – Ayong (74. Černý)

Utkání rozhodly dva rychlé góly

Jan Vostrý

Velmi dobrý vstup do utkání a dvě rychlé branky přinesly Příbrami zaslouženou výhru na půdě Hradce Králové. O branky se postarali Karsten Ayong a Marek Kodr.
Utkání dvou ještě loni prvoligových týmů nabídlo divákům od úvodního hvizdu zajímavou podívanou. Již ve třetí minutě se ke střele dostal Fantiš a vyzkoušel pozornost domácího brankáře. Na druhé straně nebezpečně centroval Šípek. V 7. minutě se skóre již měnilo. Fantiš uvolnil Ayonga a ten mezi obránci nezaváhal a střelou k pravé tyči rozvlnil sít hradecké branky - 0:1! Stejný hráč mohl za pár minut přidat další branku, ale jeho pokus zblokovali obránci mimo. Příbram byla nadále lepším týmem a další gól visel ve vzduchu. V 19. minutě centroval po rohovém kopu do vápna Rudolf Skácel a Marek Kodr přesnou hlavičkou podruhé rozjásal hráče v zelenočerném - 0:2! Další branku mohl po odraženém míči přidat Roman Květ, ale pálil těsně vedle. Do druhého poločasu vstoupil lépe Hradec, ale veškeré jeho snahy narážely na dobře fungující obranu s pozorně chytajícím Boháčem. Hosté se soustředili na rychlé protiútoky a po jednom z nich se dostal do zakončení Danoski, který mířil jen do náruče brankáře. V závěru utkání si Příbram již dvoubrankový náskok pohlídala a připsala si na své konto cenné tři body.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School