FK PŘÍBRAM
25.11.2017
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 16. kolo
2:1
Příbram vs. Třinec
Online
Branky: 6. Skácel, 90. Grajciar - 50. Šumbera
Žluté karty: Květ, Fantiš - Vaněk, Dedič, Reintam
Rozhodčí: Franěk - Kotalík, Kožár
Diváci: 1
Příbram: Boháč – Zápotočný, Tregler, Kodr, Skácel – Grajciar (90. Jandera), Květ – Fantiš, Průcha (60. Danoski), Matoušek – Ayong (71. Januška)
Třinec: Paleček – Ilko, M. Čelůstka, Reintam, Bedecs, Janoščín – Ižvolt (65. Joukl), R. Vaněk I., Kateřiňák, Šumbera (87. Masař) – Juřena (65. Dedič)

Nastavený čas nám přináší štěstí

Zdeněk Brož

Štastný závěr zápasu jsme viděli i v 16. kole proti Třinci. Na úvodní branku Skácela stačili hosté odpovědět, ale v nastaveném čase rozhodnul duel Peter Grajciar.
Vítězná sestava a sehraný tým se nemění. Tím se řídil trenér Csaplár i do utkání s dalším celkem ze špičky tabulky FN ligy Třincem. A hned úvod ukázal, že to byla dobrá volba. Na zadní tyči se dostal k míči Rudolf Skácel a nechytatelně zavěsil - 1:0! Hosté ale nesložili zbraně a několikrát nebezpečně zahrozili. Branka Juřeny neplatila kvůli ofsajdovému postavení útočníka soupeře. Druhý nejlepší střelec soupeře byl také blízko brance. Jeho ránu z voleje stačil Marek Boháč jen těsně líznout na tyčku. Náš tým se snažil kontrolovat hru a dobrá šance přišla ve 27. minutě. Přímý kop Petera Grajciara šel rozehrávkou k Tomáši Zápotočnému, který vypálil přesně k tyči. Tam byl ale včas ex-příbramský brankář Lukáš Paleček. V závěru poločasu ještě posílal jedovatý centr Jan Matoušek, ale nenašel správného adresáta ve vápně před brankou Třince. V 50. minutě však bylo vyrovnáno. Šumbera měl dostatek místa ve vápně na to, aby se otočil a za pomoci tyčky skóroval - 1:1. Zelenočerní zabrali a vyrobili dva velké závary před brankou Třince. V jednom z znich byl po centru Zápotočného blízko brance Antonín Fantiš. Ještě větší příležitost byla k vidění v 63. minutě. Po brejku Matouška vstávali diváci ze sedaček, když v zakončení se postupně střídali Grajciar, Danoski i Fantiš. Nebezpečně vystřelil z přímého kopu Grajciar, ale plavající střelu brankář hostů se štěstím vyrazil mimo bránu. S ubývajícím časem však docházela trpělivost jak překonat obranu hostů. Recept nakonec našel v nastaveném čase Jan Matoušek, který si udělal slalom ve vápně a obránce Reintamm jej fauloval a vyrobil nečekanou penaltu! Střílející Peter Grajciar ji z první střely neproměnil, ale dorážku bezpečně za záda Palečka poslal a zajistil Příbrami tříbodový zisk!
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 04. 2024
Felix Čejka: Máme plán, který chceme do zápasu přenést
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School