FK PŘÍBRAM
04.04.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 17. kolo
0:4
Vlašim vs. Příbram
Online
Branky: 12. a 16. Matoušek, 18. Fantiš, 78. Slepička
Žluté karty: Květ, Soldát (Pb)
Rozhodčí: Klíma - Vodrážka, Kotalék
Diváci: 725
Vlašim: Řehák – Mil. Kadlec, J. Štochl, Piško, Tusjak – Janda, Skopec (35. Mareček), Badocha, Kučera (46. Vodháněl) – Hadaščok, Fotr (69. Ch. Frýdek)
Příbram: Boháč – Skácel, Kodr, Tregler, Zápotočný – Grajciar, Květ (69. Soldát) – Hlúpik, Matoušek, Fantiš (82. Antwi) – Ayong (56. Slepička)

Raketový nástup přinesl rychlé rozhodnutí

Jan Vostrý

Tři rychlé branky během prvních 18ti minut rozhodly o zasloužené příbramské výhře v dohrávaném utkání 17. kola ve Vlašimi. Konečnou podobu výsledku pak dal střídající Slepička.
V příjemném slunečném odpoledni začali lépe domácí a dvakrát nadějně atakovali Boháčovu branku. Pak už převzala otěže utkání Příbram a kolem domácího pokutového území začalo být rušno. Skácel v nadějné pozici ještě neuspěl, ale ve 12. minutě se přes obránce protáhl Matoušek a ranou o tyč poslal hosty do vedení. Další rána pro domácí přišla po 4 minutách, kdy znovu Matoušek dokázal využít chybnou vlašimskou rozehrávku a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Za další dvě minuty se krasně do střely za vápnem položil Fantiš a uzavřel parádní vstup do utkání. Domácí se po třech úderech dlouho nemohli vzpamatovat a k vážnějšímu ohrožení Boháče se dostali až v závěru poločasu. Ve druhém poločase si hosté s přehledem hlídali náskok a vyráželi do rychlých protiútoků, které se dlouho nedařilo proměnit. Až v 78. minutě se střelou o tyč prosadil střídající Miroslav Slepička a stanovil konečné skóre utkání.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School