FK PŘÍBRAM
10.03.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 18. kolo
3:1
Příbram vs. Táborsko
Online
Branky: 9. Grajciar, 26. Matoušek, 59. Fantiš - 38. Navrátil
Žluté karty: Zápotočný, Průcha, Fantiš - Mršič, Navrátil, Nešický
Rozhodčí: Mikyska - Boček, Kubr
Diváci: 1167
Příbram: Boháč – Skácel, Tregler, Kodr, Zápotočný – Grajciar (84. Soldát), Průcha – Hlúpik (59. Slepička), Matoušek, Fantiš – Ayong (69. Antwi)
Táborsko: Toma – Souček (38. Dudl), Nešický, Navrátil, Prošek – Zavadil, Kopřiva (72. Linhart) – Kučera, Vandas, Musiol (61. Valenta) – Mršić

Jarní premiéra na výbornou

Zdeněk Brož

Úvodní jarní zápas s Táborskem jsme zvládli s přehledem favorita. Třigólové menu servírovali u Litavky postupně Grajciar, Matoušek a Fantiš.
Příbram si v úvodu jarní části Fortuna národní ligy připravila proti Táborsku ofenzivní podívanou. Už v 9. minutě běžel z půlky hřiště sám na brankáře Peter Grajciar a prokázal svůj instikt neomylného střelce - 1:0. Ofenzivní podivanou předváděl náš tým i nadále, Karsten Ayong pálil z těsné blízkosti vedle branky. Ve 26. minutě si už náš tým našel přesnější cestu k brance a Jan Matoušek nadvakrát propálil bránící hráče a zvýšil na 2:0! Ve 38. minutě hosté zahrávali ojedinělý rohový kop a nehlídaný Navrátil snížil na 2:1. Najednou byli dostud neškodní hosté zase na dostřel a šlo se do kabin. Po změně stran si náš tým počíhal na mezeru v obranné hře hostů. V 53. minutě naservíroval Ayong nahrávku Grajciarovi, který z těsné blízkosti přestřelil. O pár minut později se už síť vlnila. Další přesná nahrávka od Ayonga skončila na hlavě Tondy Fantiše, který se trefil poprvé od svého návratu do Příbrami. Závěr zápasu dohrál náš tým s přehledem, když mohl několikrát i zvýšit skóre, ale při šancích Matouška nebo Skácela byla branka příliš malá. Třibodový zisk znamená skok na první příčku druholigové tabulky před Opavu a Třinec.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School