FK PŘÍBRAM
08.05.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 19. kolo
2:5
Varnsdorf vs. Příbram
Online
Branky: 2. Dordić, 62. Durdević – 29. Soldát, 45. Květ, 63. Slepička, 66. Fantiš, 76. Matoušek
Žluté karty: Kozma, Bílek, Kocourek, Rudnytskyy - Soldát, Kodr
Rozhodčí: Machálek – Hock, Šimáček
Diváci: 754
Varnsdorf: Porcal – Bílek, Zieris, Kouřil, Rudnytskyy – Durdević, Zbrožek, Kocourek, Dordić (66. Ondráček) – Kozma (58. Barac), Klobása (74. Šup)
Příbram: Boháč – Skácel, Kodr, Tregler, Květ – Hlúpik (80. Antwi), Kilián, Fantiš (74. Grajciar), Soldát – Matoušek, Ayong (60. Slepička)

Příbram zvládla důležitou dohrávku!

Jan Vostrý

Po třech venkovních ztrátách Příbram konečně zabrala a v dohrávce 19. kola zvítězila ve Varnsdorfu vysoko 5:2!
Důležité utkání začalo pro hosty velmi nešťastně. Obrana nedokázala zachytit rychlý kontr Varnsdorfu a domácí se hned ve druhé minutě zásluhou trefy Dordiče dostali do vedení. Rychlá branka Příbram evidentně zaskočila a dlouho se nemohla dostat do tempa. K prvnímu vážnějšímu ohrožení branky se dostal až v 15. minutě Květ, který však dokázal trefit jen boční síť. O dvě minuty později se prosadil Filip Hlúpik, ale jeho branka nebyla kvůli ofsajdu uznána. Vyrovnat se hostům povedlo po půl hodině hry. David Kilián ustál důležitý souboj ve středu hřiště a krásnou kolmicí vysunul Hlúpika, který v souboji s obráncem vybojoval rohový kop. Z něj se hlavou prosadil Karel Soldát a vstřelil svoji první příbramskou branku! V samotném závěru poločasu se Příbrami povedlo utkání otočit na svou stranu. V pokutovém území se k odraženému míči dostal Fantiš a jeho sklepnutí tentokrát Květ namířil za záda brankáře Porcala! Hned v úvodu druhého poločasu se hosté dožadovali pokutového kopu po souboji ve vápně, ale píšťalka rozhodčího nezazněla. Příbram dále utkání vévodila a v 57. minutě mohl svoji druhou branku přidat Květ, ale svým pokusem orazítkoval jen břevno. Udeřilo tak na druhé straně. V 62. minutě se po centru ze strany dokázal prosadit Durdević a vyrovnal. Radost ze vstřelené branky domácím nevydržela dlouho. O minutu později se po lajně uvolnil Hlúpik a jeho přesnou přihrávku proměnil ve vedoucí branku střídající Miroslav Slepička. Za další tři minuty se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Fantiš a posunul hosty do dvoubrankového vedení. Definitivní podobu výsledku pak dal Matoušek, který se individuálně prosadil a vstřelil svojí letošní jedenáctou branku!
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School