FK PŘÍBRAM
31.03.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
4:2
Příbram vs. V. Žižkov
Online
Branky: 26. Květ, 64. Grajciar, 70. Matoušek, 88. Slepička – 24. Štípek, 87. Musa
Žluté karty: Pavlata, Kuchta (Ž)
Rozhodčí: Proske - Melichar, Vít
Diváci: 1187
Příbram: Boháč – Skácel, Kodr, Tregler, Průcha – Grajciar, Květ – Matoušek (90. Antwi), Hlúpik (79. Soldát), Fantiš – Ayong (60. Slepička)
V. Žižkov: Hrubeš – Košťál, Pardubský, Mareš, Urbanec – Štípek, Podrazký (56. M. Čermák), Pavlata (82. Frimmel), Kuchta (73. Musa) – Dressler, Batioja

Gólové hody hody doprovody proti Žižkovu

Zdeněk Brož

Zajímavý zápas viděli diváci v duelu proti Viktorii Žižkov. Šestibrankový příděl při výhře 4:2 byla pěkná velikonoční nadílka, na které se gólově podíleli Květ, Grajciar, Matoušek a Slepička.
Příbram nastoupila do zápasu aktivně a vytvořila si v úvodní čtvrthodině několik velkých možností. Hlúpikova střela z dálky šla mimo branku, samostatný brejk Karstena Ayonga už volal po gólu, ale nestačil z blízka procedit míč skrz brankáře Hrubeše. Při další ráně Hlúpika o minutu později také zasahoval brankář, a dorážející duo Fantiš - Grajciar přes blokující hráče nedokázali procpat míč. Dobrý fotbal pokračoval i nadále a dvě rány Romana Květa a Petera Grajciara byly zablokované obranou. Šok přichází ve 23. minutě, když z náhodné akce se trefuje před Boháčem stojící Štípek a posílá hosty do vedení. Naštěstí ve 25. minutě si po rohovém kopu najde v závaru míč Roman Květ a skóre vyrovnává na 1:1. Ve 35. minutě si postavil míč k přímému kopu Peter Grajciar míč zakroutil pod břevno, jenže gólman hostů byl pozorný a vyrazil ránu nad branku. Po změně stran bylo evidentní, jak hosté zalezli bránit možný bod před svoji branku a tak nás čekalo zdlouhavé dobývání branky. Zajímavým mometem mohl být dalekonosný pokus Tondy Fantiše, který chtěl překvapit vyběhnutého brankáře Hrubeše, ale míč k brance nedokopnul přesně. V 56. minutě naopak ukázal výborný zákrok Marek Boháč, když chytil dělovku Štípka. O minutu později zvonilo na opačné straně. Obranáce Košťál v tísni hlavičkoval do břevna vlastní brány a další dorážku napálil Rudolf Skácel přímo do brankáře Hrubeše. To byla obrovská šance. Na poslední třicetiminutovku přišel do hry Miroslav Slepička. V 64. minutě ukázal přehled ve vápně Jan Matoušek, přihrál volnému Grajciarovi, který neomylně trefil míč ke vzdálenější tyči - 2:1. Razítko nad vedoucí brankou dal za dalších šest minut Matoušek, který si od autové čáry našel prostor pro rychlý sprint a navrch propálil i brankáře Hrubeše - 3:1. Viktoria ještě našla sílu na snížení, když se za obranu dostal Musa a z úhlu obstřelil Boháče. Běžela 86. minuta a hrozilo nebezpečí, že o tři body přijdeme. Naštěstí drama nepřipustil Miroslav Slepička, který v 88. minutě na půlce obhodil vyběhnutého brankáře Hrubeše a do prázdné branky skóroval na 4:2.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School