FK PŘÍBRAM
08.04.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 21. kolo
1:2
Č. Budějovice vs. Příbram
Online
Branky: 30. Hašek - 18. Grajciar, 90. Slepička
Žluté karty: Novák, Čavoš - Zápotočný, Matoušek
Rozhodčí: Zelinka – Pfeifer, Polák
Diváci: 1397
Č. Budějovice: Staněk – Nitrianský, Havel, P. Novák, Kladrubský – Čavoš (88. Táborský), Javorek – Wermke (73. Puchel), Hašek, Pešek – Mashike Sukisa
Příbram: Boháč – Zápotočný, Tregler, Kodr, Skácel – Hlúpik (69. Průcha), Grajciar, Květ, Matoušek – Ayong (59. Slepička), Fantiš (86. Antwi).

Jarní sérii výher prodloužil Slepička

Jan Vostrý

Svým třetím jarním gólem v nastaveném čase rozhodl Miroslav Slepička těžké utkání na půdě Českých Budějovic a Příbram tak vyhrála i čtvrté jarní utkání!
Příbramský kouč Josef Csaplár ponechal v Budějovicích vítěznou sestavu z Vlašimi. Sebevědomý úvod zápasu z naší strany vyvrcholil v 18. minutě. Rudolf Skácel zatáhnul do pokutového území míč z levé strany, před brankou v závaru se nikdo z dobíhajících hráčů netrefil, ale z druhé vlny běžící kapitán Peter Grajciar měl celkem pohodlný prostor propálit míč až do branky - 0:1. I po vstřelené brance byl aktivní příbramský celek, jenže dalekonosné pokusy Grajciara brankáře domácích neohrozily a hlavičkující Hlúpik netrefil ideálně míč před brankou. Nepřesně zakončoval i střelec posledního zápasu Honza Matoušek, když nártem napálil míč těsně vedle branky. Na hranici půlhodiny hry přišlo i vyrovnání, když se před Boháčem prosadil Hašek - 1:1. Před koncem půle jsme měli i štěstí, když mimo tyče mířil z dobré pozice Mashik. Po změně stran se Dynamo usadilo víc před naší brankou, když zejména Hašek byl vidět. Ideálně pro nás však byl nepřesný a tak skóre bylo stále nerozhodné. V poslední dvacetiminutovce se i vlivem únavy začal hrát fotbal nahoru dolů, často do hodně otevřených obran. Ani jeden z týmů však nedokázal najít recept na finální nahrávku nebo překvapit brankáře. Z našeho týmu se ve střeleckých pozicích objevil střídající Slepička, Antwi i Matoušek. V 90. minutě si Matoušek zatáhnul míč po pravé straně, dokázal centr dostat přes dobíhající obránce na Miroslava Slepičku, který prokázal kvality střelce a dopravil míč z voleje do branky - 1:2! Zisk tří bodů se tak stal na jihu Čech realitou a my jsme byli svědky obrovské radosti celého týmu.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School