FK PŘÍBRAM
04.05.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 26. kolo
1:0
Ústí n. L. vs. Příbram
Online
Branky: 43. Kingue
Žluté karty: Martykán, Kingue, Šnirc – Průcha, Slepička, Matoušek
Rozhodčí: Orel - Vitner, Vlček
Diváci: 973
Ústí n. L.: Vašek – L. Vaněk, J. Pokorný, Kingue, Leibl (77. Šnirc) – M. Zeman, Martykán, D. Richter (86. P. Pilík), J. Peterka – F. Novotný (90. Gilián) – Jakubov.
Příbram: Boháč – Skácel (76. Ayong), Kodr, Tregler, Průcha – Květ, Grajciar (59. Antwi) – Hlúpik, Zápotočný (68. Fantiš), Matoušek – Slepička

Příbram doplatila na produktivitu

Jan Vostrý

Druhé venkovní utkání za sebou vyšli svěřenci Josefa Csaplára bodově na prázdno. Po velkém množství neproměnných příležitostí v prvním poločase o výsledku rozhodla jediná branka z trestného kopu před přestávkou.
S cílem posunout postupové naděje zase o kousek dál nastupovala Příbram v předehrávce 26. kola na půdě posledního Ústí nad Labem. Vstup do utkání měli lepší domácí a několikrát ohrozili příbramskou branku. Pak otěže utkání převzali hosté a vytvářeli si brankové příležitosti. Několikrát měl gól na noze nejlepší střelec Matoušek, ale prosadit se nedokázal. Nedařilo se ani Slepičkovi a tak padla branka na druhé straně. Krátce před přestávkou skočila tečovaná střela z trestného kopu v síti bezmocného Boháče. Ve druhém poločase bojovali příbramští nejen s vlastní nepřesností, ale i silným protivětrem. Domácí pozorně bránili a vyráželi k rychlým protiútokům, ze kterých si vypracovali několik výborný příležitostí. Ani na jedné straně se však střelci již neprosadili a utkání tak skončilo překvapivou výhrou domácího celku.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School