FK PŘÍBRAM
20.05.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 29. kolo
3:1
Příbram vs. Pardubice
Online
Branky: 44., 57. Hlúpik, 49. Fantiš - 72. Mužík
Žluté karty: Průcha, Januška - Mužík, Sokol
Rozhodčí: Berka – Kubec,Kotalík
Diváci: 3100
Příbram: Švenger – Antwi, Tregler, Kodr, Soldát – Kilián, Průcha (67. Slepička) – Grajciar (C) (82. Januška), Květ, Hlúpik – Fantiš
Pardubice: Knobloch – Prosek, Šejvl, Jeřábek (C), T. Čelůstka – Mužík, Řezníček, A. Fousek (59. Sokol), Lněnička – Petráň (59. Kovář), P. Černý (70. Kašiar)

Vítězné oslavy postupu

Zdeněk Brož

Příbram oslavila důstojně postup v utkání s Pardubicemi, když jsme aktuálně třetí tým tabulky porazili 3:1 dvěma brankami Hlúpika a jedné Fantiše.
Příbram si v předchozím utkání pojistila postup do první ligy a tak se utkání s Pardubicemi mohlo nést ve volnějším duchu bez velkých stresů. Poprvé v sezóně také opustil branku kvůli zdravotním potížím Marek Boháč a místo nějak si tak zahrál jeho kolega Milan Švenger. V úvodu se čekalo na zajímavé šance a ikdyž měl náš tým víc ze hry. Zajímavou střelu poslal na brankáře Manu Antwi. Ještě lepší pozici měl ve 21. minutě Filip Hlúpik, který se dostal za obranu Pardubic. Přesné zakončení zhatil výborným zákrokem gólman hostů, a míč vyrazil na roh.´ Na hrotu útoku hrál dnes Antonín Fantiš, který si užíval spoustu prostoru. Při lehké hlavičce, která letěla do rukavic gólmana však soupeře nezaskočil. Ve 43. minutě mohli příbramští hráči skórovat, jenže míč se na poslední chvíli nešťastně odrazil od Grajciarových kopaček a bylo po možnosti. Ta nakonec ještě před půlí přišla, když za obranu dostal krásný pas kapitán Peter Grajciar, sám před brankářem ještě našel volného Filipa Hlúpika, který už neměl obtížné zakončení - 1:0! Po změně stran se záhy měnilo skóre opět. Rychlou akci po levém křídle připravil Filip Hlúpik. Centrovaný míč lehce posunul patou Petr Průcha a zcela volný Antonín Fantiš pohodlně uklidil míč do branky - 2:0. Když v 57. minutě zaváhal při odkopu brankář Knobloch a nastřelil Filipa Hlúpika, byl tu pro náš tým další jednoduchý gól. Exhibiční tempo mohl stvrdit Fantiš, když se dostal do podobné situace jako jeho spoluhráč. Na chybujícího brankáře Pardubic ale nevyzrál. Tempo pak z naší strany hodně polevilo, což dalo šanci hostům. Ti v 71. minutě snížili na 3:1, když se trefil Mužík. Dobrou možnost měl pak i hostující Kašiar. Další hrozby se už naštěstí nestaly pro náš tým kritické a tak jsme mohli při vítězství dohrát zápas a začít oslavy postupu s fanoušky.
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School