FK PŘÍBRAM
25.05.2018
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 30. kolo
2:0
Znojmo vs. Příbram
Online
Branky: 18. Pecháček, 55. Šamánek (pen.)
Žluté karty: Šamánek - Matoušek
Rozhodčí: Julínek – Novák, Petřík
Diváci: 431
Znojmo: Veselý – Malár, Avdić, Helísek, Čereda – Pecháček, Machuča (56. Dujmovič), Javůrek (45+2. Pospíšil), Teplý (88. Vašíček) – Ambrozek, Šamánek.
Příbram: Kočí – Antwi, Tregler, Kodr Soldát (41. Jandera) - Kilián, Průcha, Matoušek, Grajciar (58. Schwendt), Hlúpik - Slepička

Ze Znojma s nulou

Jan Vostrý

V posledním utkání sezóny se Příbram nedokázala prosadit na půdě Znojma a s druholigovým ročníkem se rozloučila prohrou 0:2.
K poslednímu utkání sezóny zajeli fotbalisté Příbrami do Znojma. Trenér Csaplár dal šanci při absencích několika hráčům, kteří na jaře byli na lavičce. Typickou hru s množstvím nahrávek a držením míče jsme chtěli hrát i na jihu Moravy. Domácí tým však záhy změnil skóre, když v 18. minutě si na zadní tyči naběhnul nehlídaný Pecháček, který v minulé sezóny působil v Příbrami, a otevřel skóre. Náš tým si připravil několik velmi dobrých šancí. V té největší selhal Petr Průcha, když po rozebrané obraně netrefil odkrytou branku, ale stojícího hráče. A náš mladý záložník měl těsně před přestávkou další velkou možnost, ale ani ve druhé velké šanci nedal branku. Po změně stran dostali domácí šanci kopat pokutový kop. Ten Šamánek proměnil a domácí vedli 2:0. V 73. minutě pálil z hranice vápna Miroslav Slepička a míč orazítkoval břevno. Když se před koncem nezadařil ani průnik Matouška, který po centru nenašel adresáta, získali domácí tři body a my jsme uzavřeli jinak velmi úspěšnou a skvělou sezónu porážkou na venkovním hřišti.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School