FK PŘÍBRAM
18.07.2017
Příprava A tým, 7. kolo
2:1
Příbram vs. Vyšehrad
Branky: 25. Kvída, 84. Skácel
Příbram: Kočí - Hron (63. Soldát), Kvída, Tregler, Skácel - Ric (63. Tarczal), Kilián (63. Květ) - Matoušek (12. Jandera), Grajciar (46. Januška), Kukec (57. Průcha) - Ayong (46. Ježdík)

Výhru pokazila zranění

Zdeněk Brož

Příbramský tým se představil v přípravném utkání s Vyšehradem domácím divákům. Nad třetiligovým Slavojem zvítězil brankami Kvídy a Skácela 2:1.
Trenér Josef Csaplár představil sestavu, která by měla být tím nejlepším, co z přípravy vykrystalizovalo. Jenže už po pár minutách zápasu se zranil Matoušek, hrající na pravém křídle záložní řady. Na vyloženou šanci se chvíli čekalo, ovšem ve 25. minutě precizně rozehraná standardka znamenala vedoucí branku, kterou hlavou dal Jan Kvída - 1:0. Před koncem poločasu mohl skóre navýšit další pěknou hlavičkou Karsten Ayong, ale brankář zastavil míč včas a vyrazil jej na roh. Z následné rozehrávky kopnul míč Davor Kukec tak přesně, že centr málem skončil v brance nebýt dalšího zásahu brankáře. Po změně stran si vytvořil náš tým několik šancí, jenže Jiří Januška dvakrát nestačil zakončit z dobré pozice a střídající Průcha hlavičkoval nad branku. V 84. minutě si po sérií šancí našel letící míč ve vápně Rudolf Skácel a gólovou hlavičkou zvýšil skóre utkání na 2:0. Slavoj stačil ještě před koncem snížit na 2:1, ale to již bylo z brankového účtu v tomto utkání vše.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School