FK PŘÍBRAM
22.07.2017
MOL Cup, 1. kolo
1:2
Čáslav vs. Příbram
Branky: 57. Hannich – 23. Tregler, 33. Grajciar
Žluté karty: Růžička, Vančura - Hron, Průcha
Červené karty: 59. Růžička (CAS)
Rozhodčí: Berka - Šimáček, Pospíšil
Diváci: 250
Čáslav: Kubát – Růžička, Vebr, Vančura, Kunášek (C), Petrů, Dastych D., Vocel, Hannich, Skokan, Stránský
Příbram: Boháč – Hron, Kilián, Kvída, Skácel - Januška, Tregler, Ric (85. Tarczal), Kukec (67. Jandera) - Grajciar, Ayong (80. Průcha)

Příbram postupuje do dalšího kola Mol Cupu

Tomáš Větrovský

Příbramští fotbalisté zvládli vstup do sezony, když v utkání 1.kola Mol Cupu zvítězili v Čáslavi 1:2.
V utkání nastoupilo velké množství noviců v sestavě trenéra Josefa Csaplára. Od začátku utkání to však byli hosté, kdo byl aktivnějším týmem. Do vedení se Příbram dostala ve 23. minutě. Hosté zahrávali rohový kop, míč se dostal na hlavu Jaroslava Treglera, který vsítil první branku utkání. Ještě v prvním dějství zápasu navýšil skóre Peter Grajciar, když krásnou střelou překonal brankáře Kubáta. V druhém poločase domácí díky Hannichovi snížili, ovšem v 60. Minutě byl vyloučen Růžička a Příbram si tak v poklidu došla pro postup do dalšího kola. Již v prvním kole skončilo v soutěži několik soupeřů Příbrami z let minulých: Dobříš – Litoměřicko 1:0 Velvary – Č. Budějovice 1:0 Soupeře pro druhé kolo určí los.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School