FK PŘÍBRAM
07.08.2017
Juniorská liga, 2. kolo
7:0
Příbram vs. Bohemians
Online
Branky: 28. a 48. Jandera, 52. a 81. Květ, 8. Polidar, 31. Hron, 88. Vacík (vl.)
Žluté karty: Šíma, Mitrovič – Káš, Kocourek, Brak, Vacík
Rozhodčí: Severýn – Flimmel, Kubr
Diváci: 80
Příbram: Kočí – Hron, Květ, Tregler, Kodr (46. Ric), Mitrovič, Jandera (62. Belej), Šíma (70. Janota), Vávra, Holý (46. Matoušek), Polidar (62. Lukavský)
Bohemians: Kouba – Brak (52. Růžička), Václavík, Hubínek, Vrána, Káš, Vacík, Kocourek (62. Buneš), Begič, Melíšek (56. Nátr), Věchtík

Příbram Bohemians deklasovala 7:0

Tomáš Větrovský

Zápas 2. kola Juniorské ligy budou chtít junioři Bohemians rychle hodit za hlavu. Na hřišti Příbrami totiž schytali debakl 0:7, když třikrát inkasovali v první půli a čtyřikrát ve druhé.
Už v úvodu utkání se domácí celek dostal „na koně“. Hosté ztratili míč na polovině hřiště a následně poslal domácí hráč míč z pravé strany do vápna soupeře. Tam ještě první pokus hráče Příbrami Pražané zablokovali, ale poté Matěj Polidar střelou z levé strany otevřel skóre. Ani jeden z týmů neměl větší převahu, nebylo to tak, že by se hrálo na jednu branku. Ovšem Příbram působila v kombinaci daleko uvolněněji. Rostislav Jandera dostal při útoku domácích po pravé straně příliš prostoru a výsledkem toho byl oblouček k levé tyči. Razance prakticky žádná, ale umístění perfektní a domácí vedli 2:0. A přišel další gól. Domácí odcentrovali z levé strany křížem, na zadní tyči zůstal volný Vojtěch Hron, pro něhož nebyl problém dostat míč do pravé poloviny hostující branky. Od té doby bylo na trávníku víceméně jedno mužstvo. Druhý poločas začal celek z hlavního města obrovskou chybou v obraně, Rostislav Jandera šel sám na Koubu, obránci hostů neměli žádnou snahu o zastavení protihráče, a tak Jandera zakončil razantně pod břevno do levé poloviny hostující svatyně. Netrvalo dlouho a diváci viděli pátý gól. Jeden z hráčů domácího celku přihrál pod sebe a Roman Květ z pravé strany z osmnácti metrů rozvlnil levý roh branky Marka Kouby. Domácí mohli přidat klidně další góly, ale často selhali proti již zmiňovanému Koubovi, jenž byl nejlepším hráčem Bohemians. Především díky němu zůstávalo skóre „jen“ 0:5 z pohledu klokanů. Zdálo se, že Roman Květ bude centrovat z pravé strany na zadní tyč. Jenže Květ měl tolik místa, že sám před Koubou poslal míč křížem k po zemi k levé tyči a Příbram zvýšila na 6:0. Kalich hořkosti si Pražané vypili až do dna, když centr z pravé strany si do vlastní branky z malého vápna srazil Petr Vacík.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School