FK PŘÍBRAM
22.08.2017
Juniorská liga, 4. kolo
2:1
Příbram vs. Jablonec
Online
Branky: 42. a 63. Ayong – 77. Kučera (pen.)
Žluté karty: Laňka – Kysela
Rozhodčí: Franěk – Kotalík, Vlasjuk
Diváci: 100
Příbram: Kočí – Hron, Květ (46. Pecka), Sova (87. Hloušek), Vávra, Tarczal, Ayong (87. Belej), Laňka (68. Janota), Puchmertl, Benda, Januška (68. Lukavský)
Jablonec: Richter – Holeš, Kysela, Hlůže, Schön, Haitl, Janetzký, Zezulka (46. Pleštil), Kučera, Kubista M., Houser

Karsten Ayong hrdinou utkání s Jabloncem

Tomáš Větrovský

Příbram odčinila debakl 0:7, jenž schytala v Českých Budějovicích, Jablonec doma přehrála především díky dvěma gólům Ayonga.
Obraz hry byl v prvním poločase vyrovnaný. Ani jeden z týmů neměl žádnou větší střeleckou převahu. Dlouho to vypadalo, že se do šaten půjde za vyrovnaného stavu, jenže ve 42. minutě zakončil domácí akci přesně podle představ fotbalistů Příbrami Karsten Ayong. Hráč se zkušenostmi s nejvyšší českou fotbalovou soutěží v dresu příbramského áčka dostal míč za záda Adama Richtera, brankáře hostujícího celku. Do šaten tak, alespoň co se týče výsledku, šel spokojenější mírný favorit zápasu. Před Jabloncem byla těžká úloha. I ve druhém poločase sledovali diváci víceméně vyrovnanou podívanou. Jenže v 64. minutě se opět zapsal mezi střelce Karsten Ayong. S hosty to vypadalo velice špatně a domácí celek měl nakročeno ke třem bodům, stejně jako před dvěma týdny v domácím prostředí, kdy deklasoval Bohemians 7:0. Zkušený arbitr Pavel Franěk se rozhodl v 78. minutě odpískat pokutový kop pro hostující tým, načež si míč na penaltový puntík postavil Adam Kučera. Ondřej Kočí poprvé v domácím zápase příbramských juniorů v této sezoně inkasoval. Jablonec snížil na 1:2. Příbram čekal ještě zajímavý závěr. Ostatně, tyto domněnky se potvrdily. Hostující celek zatlačil svého soupeře. Ve druhé nastavené minutě ještě kopal rohový kop z levé strany, ale domácí mužstvo se ubránilo. Po následném autovém vhazování domácích z pravé strany ukončil Pavel Franěk zápas.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School