FK PŘÍBRAM
29.08.2017
Juniorská liga, 5. kolo
3:0
M. Boleslav vs. Příbram
Branky: 6. a 36. Novák, 49. Klobása
Rozhodčí: Klíma – Arnošt, Vodrážka
Diváci: 100
M. Boleslav: Truksa – Komárek (81. Krčmář), Křapka, Klíma, Kühnel, Novák, Vejr (74. Košek), Rudzan, Klobása (74. Kopa), Zabilanský (81. Machů), Čmovš (74. Dohnalík)
Příbram: Kočí – Hron, Květ, Šíma (46. Puchmertl), Vávra, Tarczal, Laňka, Belej (59. Lukavský), Benda, Januška, Matoušek (71. Janota)

Mladá Boleslav po dvou zápasech vyhrála, Příbram porazila 3:0

Tomáš Větrovský

Junioři Mladé Boleslavi si po předchozí porážce se Slavií a remíze v Plzni spravili chuť a znovu vyhráli. V 5. kole české skupiny porazili na domácí půdě Příbram 3:0, když se dvěma góly blýskl Daniel Novák a třetí přidal Stanislav Klobása.
Utkání začalo velkou aktivitou domácích, kteří se hned v první minutě dostali k nebezpečné střele, ovšem brankář Kočí byl připraven. Velkolepý nástup domácích barev byl odměněn po šesti minutách hry, kdy skóre zápas otevřel přesnou ranou Daniel Novák. Příbram se postupem času osmělila a snažila se hrozit zejména ze standardních situací, obrana domácích ale působila spolehlivě a hosty prakticky k ničemu nepouštěla. Příbramští měli k dispozici i velké množství rohových kopů, ty však téměř vždy skončily nezdarem. Domácí nakonec deset minut před poločasem svůj náskok zdvojnásobili. Opět to byl Daniel Novák, který se s další prudkou, a hlavně přesnou ranou nemýlil, díky níž si zdvojnásobil své zápasové střelecké portfólio na dvě branky. Druhý poločas začali domácí podobně jako ten první. Nejprve brankář Kočí předvedl další skvělý zákrok a technickou ránu vytáhl na rohový kop, ovšem minutu poté potřetí inkasoval. Mezi střelce se zapsal Stanislav Klobása, jenž pohodlně zvýšil na 3:0. Mladoboleslavští měli utkání jasně ve své moci i režii, soupeře prakticky do ničeho nepouštěli. Příbram opět mohla hrozit výhradně z přímých kopů, ale defenzíva soupeře odváděla celý zápas spolehlivou práci. Domácí neinkasovali, sami dokázali orámovat začátky poločasů svými góly a po snadné výhře 3:0 si do tabulky české skupiny Juniorské ligy zapsali tři body.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School