FK PŘÍBRAM
13.09.2017
Juniorská liga, 7. kolo
4:4
Plzeň vs. Příbram
Online
Branky: 10. a 43. Vilček, 50. a 90. (pen.) Vais – 7. a 23. Černý, 26. Mitrovič, 67. Laňka
Žluté karty: Antwi, Hron
Rozhodčí: Lerch – Vít, Melichar
Diváci: 100
Plzeň: Sváček – Novák, Vacovský, Kadar, Vais, Ryška (46. Svoboda), Suchý, Vilček (78. Petr), Mudra (57. Selnar), Pavlík, Arzberger
Příbram: Kočí – Hron, Vávra, Tarczal, Ric, Černý (86. Jílek), Laňka, Mitrovič (46. Květ), Jandera, Januška, Antwi (86. Sirotek)

Plzeň vyrovnala v poslední minutě, Příbram brala bod

Tomáš Větrovský

Osm gólů nabídl závěrečný duel 7. kola české části Juniorské ligy. Příbram v duelu s Plzní vždy vedla a domácí Západočeši museli dotahovat. Podařilo se jim to i v závěru, kdy z penalty vyrovnával Jonáš Vais na konečných 4:4.
Od první minuty zápasu bylo patrné, že by mohlo utkání přinést gólové hody. Příbramský Januška se ihned dostal do zakončení a jeho střela pořádně protáhla gólmana Sváčka. Středočeši ve svém úvodním nátlaku pokračovali, za což byli odměněni o něco později. Po centru z pravé strany poslal Příbram do vedení odchovanec Plzně Daniel Černý. Odpověď Viktorie byla ale blesková. První vážnější akce domácího týmu skončila gólem, když se z obdobné pozice prosadil Tomáš Vilček. Po dvaceti minutách hry znovu výrazně ožili Příbramští, kteří brzy odskočili na dvoubrankový rozdíl. Tarczal šikovně prodloužil centr od rohového praporku a Daniel Černý měl před sebou již jednoduchou práci. Následně skóroval i Lazar Mitrovič, který se uvolnil na levé straně a poté prostřelil Sváčka. Na druhé straně naopak mohl zařídit snížení Vais, jenž ovšem shořel na brankáři Kočím. Příležitosti pálil i hostující Černý. Útočník Středočechů se objevil ve dvou výrazně lepších pozicích než při prvních brankách, ale zuby si vylámal na plzeňském gólmanovi. Udeřili proto Západočeši. Gólman Kočí si vybral slabší chvilku, když neudržel ve svých rukavicích slabou střelu Tomáše Vilčeka. Po přestávce Příbramští vyrobili v defenzívě dvě hrubky, druhou z nich již domácí trestali. Jonáš Vais napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho nepříliš prudký pokus zapadl přesně k tyči. Červenat se znovu musel gólman Kočí. Bylo proto rázem srovnáno a činit se musel znovu příbramský strážce svatyně, který tentokrát dobrým zákrokem napravil své předchozí zaváhání. Zničehonic napřáhl Laňka, jehož střela zapadla do branky. Na řadě byli proto znovu Plzeňané, kteří museli na svoji šanci počkat až do nastaveného času. Sudí Lerch nařídil pokutový kop, který Jonáš Vais bezpečně proměnil, a zajistil tím dělbu bodů.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
středa 17.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 23. kolo
17:00h
AC Sparta Praha B
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
13. 04. 2024
Jakub Nečas: Kdybychom znali recept na gól, použijeme jej
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School