FK PŘÍBRAM
25.09.2017
Juniorská liga, 8. kolo
4:1
Liberec vs. Příbram
Online
Branky: 56. a 78. Petr, 22. Gembický, 54. Kazda (pen.) – 76. Laňka.
Rozhodčí: Matějček – Mokrusch, Arnošt
Diváci: 100
Liberec: Konečný – Ulbrich, Prokš, Písačka, Petr, Heppner, Kazda (76. Baláž), Dvořák, Michalec (83. Šustek), Kristian, Gembický (88. Vébr)
Příbram: Kočí – Hron, Květ (46. Mitrovič), Vávra, Tarczal, Ric, Černý (46. Jandera), Laňka, Kvekveskiri, Januška (83. Pecka), Antwi (83. Lukavský)

Slovan nebyl v utkání s Příbramí aktivnějším mužstvem, i tak vyhrál vysoko 4:1

Tomáš Větrovský

Na duel v Liberci budou Příbramští zřejmě ještě dlouho vzpomínat. Předvedli ofenzivní podívanou a v první půli si dokázali vytvořit velký tlak. I zásluhou neproměněné penalty ale nakonec prohráli vysoko 1:4. Dvě branky vstřelil Petr Petr.
Do zápasu lépe vstoupila Příbram, už po šesti minutách se mohla radovat z úvodního gólu. Januška našel přízemním prudkým pasem skrz malé vápno u zadní týče postaveného Laňku. Ten vypálil z voleje, ale Konečný výborným zákrokem ránu zneškodnil. Liberecký gólman byl během první půle v permanenci, všechny rány ale dokázal zlikvidovat. Naopak liberecké mužstvo se radovalo ve třiadvacáté minutě. Dominik Gembický překonal na pravé straně obránce a záhy si poradil i s Kočím. Zanedlouho přišla zčistajasna další šance Slovanu. Gembického pas zprava na úplně volného Petra už málem zvedl ruce nad hlavu celé lavičce, druhý jmenovaný však těsně nedosáhl v ideální pozici na balon a nasměroval ho pouze vedle branky. Pak už zase čaroval domácí brankář Konečný. Nejdřív zasáhl proti Květově dobré ráně a poté zlikvidoval penaltu po faulu na Černého. Míč si postavil hostující kapitán Laňka, nicméně na libereckého brankáře si nepřišel. Ten vyrazil první ránu k levé tyči a pak si poradil i s následnou dorážkou. Na začátku druhé půle se svěřenci trenéra Holeňáka radovali podruhé. Nařízený pokutový kop bez větších potíží proměnil Matyáš Kazda střelou doprostřed branky. O další dvě minuty později navíc při úniku oběhl Kočího Petr Petr a zavěsil míč přesně mezi tři tyče. Stejný hráč se o chvíli později opět ocitl v úniku, tentokrát ho ale Kočí vychytal. Po následném rohu se dostal do šance ještě Dvořák. Ani ten však na gólmana hostí nevyzrál. Příbramští se nakonec dokázali prosadit. V 77. minutě vypálil zpoza šestnáctky k levé tyči Denis Laňka, bleskurychlá odpověď ale přišla z kopačky Petra Petra. Ten svůj brejk proměnil zakončením mezi nohy Kočího. Vysoké vedení už si liberecké mužstvo pohlídalo a připsalo si tak další tři body do tabulky.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School