FK PŘÍBRAM
26.09.2017
Juniorská liga, 9. kolo
4:3
Příbram vs. Hradec K.
Online
Branky: 6. Černý, 18. Januška, 22. Bederka (vl.), 53. Matoušek – 42. a 80. Miker, 38. Vukčevič
Žluté karty: Ric, Januška, Černý – Miker
Rozhodčí: Klíma – Myška, Vitner
Diváci: 100
Příbram: Kočí (70. Melichar) – Průcha (70. Petrlík), Holý, Vávra, Matoušek (88. Ptáček), Ric, Černý, Antwi, Mitrovič (70. Belej), Januška, Šíma (46. Laňka)
Hradec K.: Lindr – Vukčevič (46. Brokeš), Miker, Chocholatý, Trávníček, Súkenník, Střelec, Bexigas (56. Kundrt), Martinec, Bederka, Jukl

Juniorská liga - mladíci v atraktivním utkání zvítězili

Tomáš Větrovský

V dohrávce 9. kola Juniorské ligy se bylo na co dívat! Příbram si rychle vypracovala třígólové vedení, ovšem utkání zdramatizovaly dva góly Hradce. Domácí však nic nepodcenili a do druhého poločasu vstoupili rychlým gólem a vedením o dva góly.
Úvod zápasu rozhodně nebyl opatrný. Již v šesté minutě využil centru z levé strany k zakončení ve skluzu Daniel Černý a Příbram vedla 1:0. Příbram se tím pádem zklidnila, působila jistě, měla balon více na svých kopačkách. Lindr zlikvidoval i střelu zblízka z pravé strany. Poté kontroval Hradec brejkem, kdy Miker v souboji jeden na jednoho s Kočím trefil prostor vedle levé tyče. Takže začátek utkání měl k nudě hodně daleko. Ostatně, to i spokojenost hostujících fanoušků. Běžela 18. minuta, když Jiří Januška získal míč a ten samý hráče poté nepohrdl několika metry prostoru ke střele k levé tyči, Lindr na pokus protihráče vůbec nereagoval. Neuběhly ani čtyři minuty a bylo hůř z pohledu Hradce. Antwi a Januška vykombinovali obranu soupeře po rohu a Jiří Bederka. Domácí vedli už o tři góly. Poté ale domácí mužstvo zpohodlnělo, hrálo možná až profesorsky. A to se favoritovi zápasu vymstilo. Kočí ještě vyboxoval míč na roh, ale následně zůstal na malém vápně volný Danilo Vukčevič a zakončení do levé poloviny domácí branky znamenalo první gól hostů. I nadále zápas Příbrami s Hradcem bavil a radost pro příznivce ofenzivy přišla na konci poločasu, když domácí tým zaspal v obraně, Kočí šel pozdě proti Jiřímu Mikerovi, který s klidem poslal míč po zemi do sítě obstřelem brankáře Příbrami. Příbram nevstoupila zle do druhého dějství, byla aktivní a odměna se dostavila v 52. minutě, kdy se křižnou střelou z pravé strany k levé tyči prosadil Jan Matoušek. Snížení mohlo přijít nedlouho poté. Ale jeden z hostů po chybě protivníka v rozehrávce loboval nad branku Příbrami. Posléze se hra uklidnila a vypadalo to, že Příbram si v poklidu dojde pro tři body. Nakonec po střídání brankářů domácích, kdy Kočí přepustil místo Melicharovi, inkasovala domácí obrana ještě jednou. Asi nejhezčí gól duelu vstřelil Jiří Miker po centru z levé strany z voleje pod břevno domácí svatyně. V závěru ještě mohl přidat jeden gól Antwi, ale nadvakrát neuspěl. Hradec se v posledních zhruba patnácti minutách k větší šanci nedostal, a tak z Příbrami odjel bez bodu.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.4.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 25. kolo
10:15h
MFK Chrudim
FK PŘÍBRAM
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 04. 2024
Fotbalisté Manu Antwi a Vinny Loic Nkwinga byli ve škole All Stars School
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School