FK PŘÍBRAM
30.10.2017
Juniorská liga, 13. kolo
6:0
Příbram vs. Č. Budějovice
Online
Branky: 41. a 69. Matoušek, 49. a 89. Ric, 39. Laňka, 52. Antwi (p)
Žluté karty: Kalousek, Hála, Tomek (ČB)
Rozhodčí: Pechanec – Poživil, Černý
Diváci: 60
Příbram: Kočí – Šíma (59. Jelínek), Holý, Vávra, Tarczal, Ric, Průcha (77. Hloušek), Laňka (77. Lukavský), Matoušek Jan (77. Pecka), Jandera (59. Polidar), Antwi
Č. Budějovice: Coufal – Chylík, Řehoř, Hála, Kadlec K. (59. Kadlec V.), Matoušek Jak. (46. Jáša), Tomek, Škoda, Štifter, Kalousek (78. Kortiš), Krejčí (68. Grigera).

Příbram vrátila Budějovicím potupnou porážku, vyhrála 6:0

Tomáš Větrovský

Pátá výhra v řadě, navíc vysoká 6:0. České Budějovice nebudou na utkání v Příbrami vzpomínat v nejlepším. Domácí Středočeši se totiž rozstříleli, po dvou zásazích Matouška a Rice a jedné trefy Laňky a Antwiho vyhráli vysoko 6:0. Druhá Příbram tak v tabulce odskočila Mladé Boleslavi na rozdíl čtyř bodů.
Příbram se v úvodním poločase střelecky trápila. Když už ovšem vše směřovalo k poločasové remíze, tak se v krátkém sledu v rozmezí 39. – 41. minuty prosadila kapitánem Denisem Laňkou a Janem Matouškem. To dodalo favoritovi zápasu velký elán. Hned na startu druhého dějství totiž překonal Coufala po rozehrání rohového kopu gólem na 3:0 Lukáš Ric. O osudu duelu se zdálo být rozhodnuto a ve hře už bylo víceméně pouze překonání Kočího v domácí brance. Tyto predikce se vyplnily do posledního puntíku. Příbram byla v kontextu celého utkání více na balonu, Jihočeši měli méně střeleckých pokusů. Domácí juniorka navíc proměnila pokutový kop v 52. minutě, kdy si balon postavil Emmanuel Antwi a kopačka hráče, který v letošní sezoně hrál již ze Slavii, byla přesná. Hostující mužstvo už chtělo být v šatně. Ale soupeř měl ještě dost času, aby dal Budějovicím pořádný debakl. Na potupnou sedmičku, stejně jako v duelu s Bohemkou, nedošlo. Ale poté, co se mezi střelce podruhé zapsali Jan Matoušek a Lukáš Ric, už bylo hotovo. Sudí Pechanec nenastavil ani minutu. Ostatně, nebyl k tomu žádný důvod. A tak Příbram brala z domácího souboje s Budějovicemi tři body za jednoznačnou výhru vypsanou poměrem 6:0.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
sobota 27.7.2024
Příprava A-tým, přát.
10:00h
FK PŘÍBRAM
SK Petřín Plzeň
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
26. 07. 2024
???? Anketujeme... co budeme sledovat v telce na olympiádě? #pribram #fotbal #trending #anketa
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Hlavní partneři
Město PříbramJAKONIOsport agency a.s.
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessKovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School