FK PŘÍBRAM
12.09.2017
I.Celostátní liga U 17, 4. kolo
2:2
Teplice vs. Příbram
Branky: Puchmertl 2, Šíma, Polidar, Jílek
Teplice: Beran - Benda, Puchmertl, Šíma, Jelínek, Vlček, Hloušek, Lukavský (65. Pecka), Janota (76. Čížek), Jílek, Polidar (65. Ptáček)
Snažili se být aktivní, napadat rozehrávku soupeře a cpát se do zakončení. Bylo jen otázkou času, kdy se Příbram prosadí. Nešlo to ze hry, a tak se Příbrami pomohly standardní situace. Po půli se šlo do šaten za stavu 3:0, kdy skórovali Puchmertl, Šíma a Polidar. Do druhé půle nastoupila Příbram opět aktivně a přidala další dvě branky. Domácí hráli nadále velmi pozorně a nepouštěli soupeře do žádné šance. Až v poslední minutě se Opava dostala do příležitosti a proměnila. Trenér Daniel Huňa: "Jsem moc rád, že jsme zvládli první zápas v novém roce. Hráči hráli zodpovědně. Bylo vidět, že si zápas užívají a že pracují na 100% a to mě moc těší. Jediné, co mě v tomto zápase mrzí, je inkasovaná branka v poslední minutě."
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School