FK PŘÍBRAM
04.10.2017
I.Celostátní liga U 17, 8. kolo
3:3
Příbram vs. Olomouc
Branky: 11. Navrátil, 42. Vohradský, 84. Skočdopole – 39. Moussa, 47. Bednár, 73. Moussa
Žluté karty: Skočdopole – Obzina, Bednár, Jaš, Zedníček, Macháček, Machala, Heidenreich
Příbram: Smrkovský (65. Absolín) – Vokurka (75. Češka), Lojín, Naswetter, Matoušek (80. Krotil) – Skočdopole, Navrátil, Kubík, Zemánek, Polanský (70. Budínský)- Vohradský
Olomouc: Obzina – Bednár, Javora (60. Pavelka), Jaš, Zedníček - Moussa (75. Šidlík), Macháček, Malacka (43. Repček), Řezník, Machala - Heidenreich (41. Čech)

Vydřené dva body

Jan Vostrý

V pátek jsme se utkali s netradičním soupeřem. Sigma Olomouc, klub známý svojí prací s mládeží. Věděli jsme, že nás čeká velmi kvalitní soupeř.
Do zápasu jsme špatně vstoupili a soupeř nás 10 minut přehrával a dostal se i do dvou šancí. V 11. minutě jsme vstřelili úvodní branku po chybě soupeřovy obrany. Do konce poločasu jsme byli jasně lepší, dostali jsme se do tří šancí, které zůstaly nevyužity. Bohužel jsme v poslední minutě prvního poločasu inkasovali branku z penalty po ojedinělé akci soupeře (nákop brankáře). Zajímavé věci se začali dít v druhém poločase. Nejprve vstřelil gól Vohradský (už 8. v sezoně) po centru Polanského. Za pět minut bylo vyrovnáno po rohu soupeře. Hra se vyrovnala, v 73´ se nešťastně zranil brankář Smrkovský (zlomená noha), pro kterého přijela sanitka. Soupeř hrál velmi agresivně a místy až nesportovně, sedm žlutých karet je toho důkazem. Na kluky padla deka a Olomouc toho využila a po naší nepozornosti vstřelila gól. Kluci začali bojovat a to se vyplatilo v poslední minutě, připravil gól pro Skočdopoleho Budínský. Na penalty jsme jasně vyhráli, Absolín vychytal tři soupeře. Naši střelci se nemýlili. (kurziva)Komentář trenéra:(/kurziva) Kluky za dnešní výkon musím pochválit, bojovali až do konce. Dokázali se vypořádat se záludnou hrou soupeře i vážným zraněním jejich kamaráda. Nepříznivým vývojem. Soupeř zdržoval což v této kategorii se moc neděje. Kluci toto všechno překonali a odměnou jsou dva body.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School