FK PŘÍBRAM
25.09.2017
Česká fotbalová liga žen, 4. kolo
3:1
Příbram vs. Mokré
Branky: 42´ Drdošová , 43´ Smíšková, 45´ Drdošová
Žluté karty: Císařová I., Boukalová
Rozhodčí: Chmel – Milec, Větrovský
Příbram: Vacíková – Kopáčková, Dědinová, Boukalová, Branžovská – Drdošová, Císařová I., Vyskočilová, Pilousková (61. Kočová) – Smíšková (81. Tkáčová), Řezaninová (88. Poláková)

Rozhodlo se do poločasu

Jan Vostrý

Ve čtvrtém utkání letošního ročníku si příbramská děvčata připsala první výhru v soutěži.
Utkání hrané po většinu času na jednu branku. Hostující tým se po celou dobu utkání pouze bránil a občas vyrazil do brejku, který skončil na domácí obraně. Vacíková v domácí brance se první poločas nudila. Převahu jsme dokázali využít až v posledních 5 minutách prvního poločasu. Nejdříve si na centr Branžovské naběhla Drdošová a na dvakrát prostřelila hostující brankařku. O minutu později utekla po levé straně Smíšková a její prudký centr si hostující obrana srazila do vlastní sítě. O další dvě minuty to bylo už 3:0, když se podruhé v utkání trefila Drdošová. Druhý poločas pokračoval naším tlakem, ale gólový účet jsme již nedokázali rozšířit, když jsme se neprosazovali ani v těch nejvyloženějších šancí. Hostující tým dokázal snížit na rozdíl dvou branek, když využil standardní situaci.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School