FK PŘÍBRAM
20.09.2017
MOL Cup, 3. kolo
3:0
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Branky: 30. Magera, 67. Vukadinovič, 69. Magera (pen.)
Žluté karty: Boháč
Rozhodčí: Matějček – Kříž, Kubr
Diváci: 250
M. Boleslav: Agajev – Takács (21. Pauschek), Chaluš, Stronati, Fleišman – Levin, Hubínek – Vukadinovič (80. Komličenko), Rada, Mareš – Magera (76. Babalj)
Příbram: Boháč – Kvída (54. Šíma), Zápotočný, Tregler, Holý (70. Vávra) – Danoski, Květ – Matoušek (54. Ayong), Černý, Fantiš – Jandera

Boleslav vystavila Příbrami stopku

Jan Vostrý

Ligový tým Mladé Boleslavi byl nad síly Příbrami, která po prohře 0:3 končí letošní účinkování v MOL Cupu ve třetím kole.
Těžký los třetího kola MOL Cupu nás zavál do Mladé Boleslavi. Proti domácímu týmu jsme mohli jen překvapit. V zápase jsme se mohli spolehnout na Marka Boháče, který hasil mnoho akcí Boleslavi. V první šanci mu pomohl sám soupeře, když Vukadonovič sám před brankářem minul. Na opačné straně prováhal ideální čas na nahrávku Rostislav Jandera, když se dostal k míči před pokutovým územím středočeského rivala. Boháč vychytal Levina v 17. minutě a o osm minut později mu pomohla tyč, kterou orazítkoval Vukadinovič. Ten samý hráč pak o chvíli později přestřelil z jasné pozice branku. Nakonec jsme neuhájili první poločas bez branky, když se po půlhodině hry trefil kapitán domácích Magera. Před poločasem jsme mohli ještě snížit, když střelu Romana Květa tečoval jeden z domácích a brankář chytal míč pod břevnem. Ve druhé půli byl v akci opět Boháč, když chytil nájezd Vukadinoviče. A podobně si poradil i s Levinem. Nakonec se v 67. minutě přeci jen domácí dočkali pojistky skóre, když si na odvrácený míč našel Vukadinovič a jednoduše zvýšil na 2:0. A když o dvě minuty později ten samý hráč přepadnul ve vápně přes Boháče, pískala se penalta, kterou proměnil Magera. Náš tým si velkou šanci nechal až do posledních minut druhé půle, jenže ani Daniel Černý neměl štěstí a jeho dobrou ránu vyrazil domácí gólmana Agajev na roh.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School