FK PŘÍBRAM
16.10.2017
Česká fotbalová liga žen, 7. kolo
3:0
Příbram vs. Zlíchov
Branky: 43. Řezaninová, 55. Řezaninová, 71. Smíšková
Rozhodčí: Hudeček – Přibík, Šrámek
Příbram: Vacíková – Dědinová, Boukalová, Kočová, Branžovská – Kopáčková, Císařová I., Vyskočilová, Pilousková (61. Vavrušková) – Smíšková, Řezaninová (71. Blahovcová)

Pohodlná výhra

Jan Vostrý

Po celou dobu utkání jsme diktovali tempo a hostující hráčky nepustili na dostřel domácí branky.
Již v 1 min. utkání jsme měli obrovskou šanci, když se na hostující brankařku řítila Řezaninová, ale hostující branku minula. Šance jsme si nadále vytvářeli, ale největší problém této sezóny je jejich proměňování. V závěru poločasu jsme se dočkali vedoucího gólu, když Smíšková přihrávkou za obranu našla Řezaninovou 1:0. Začátek druhé poloviny přinesl navýšení skóre, když po přihrávce Kopáčkové „propálila“ hostující brankařku opět Řezaninová. Další branku přidala Smíšková, která utekla hostující obraně a zvýšila na 3:0. Hostující tým se k žádné vážnější akci nedostal, neboť se po celou dobu zápasu pouze bránil.
Mládež 1.FK Příbram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School