FK PŘÍBRAM
18.04.2018
I.Celostátní liga U 19, 18. kolo
0:0
M. Boleslav vs. Příbram
Online
Branky: M. Held 2, Řezáč - Tregler, Antwi, Grajciar, Schwendt
Příbram: Boháč (46. Švenger) - Hlúpik (46. Kilián), Tregler (46. Vávra), Soldát, Skácel - Průcha (46. Schwendt), Grajciar, Fantiš (38. Ric), Antwi (55. Jandera) - Ayong (46. Mustafić), Slepička (70. Sidibe)
Příbram zápas rozhodla zejména výraznou převahou v prvním poločasu. Už v úvodních minutách zápasů jsme vstřelili branku, když se před brankou nejlépe Jaroslav Tregler. O čtvrt hodiny později se prosadil po rychlé akci a narážečce se Slepičkou Emanuel Antwi. A když před koncem první části hry se precizně a již poněkolikáté v přípravě trefil Peter Grajciar precizní ranou přes zeď, vedli jsme už 3:0. Ve druhé půli již trenérský tým prostřídal a do hry přišli hráči širšího kádru. Písku se podařilo snížit Heldem, a my po dvou zahozených šancí Mustafiče a Antwiho jsme zvyšili na 4:1, když se trefil Matěj Schwendt. Písek ještě stačil snížit až na rozdíl jediné branky. Na naší výhře tyto góly již nic nezměnily.
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School