FK PŘÍBRAM
07.03.2018
I.Celostátní liga U 17, 19. kolo
1:3
Příbram vs. Slavia
Branky: 20. Vohradský - 31. Žambůrek (pen.), 75. Schneider, 80. Zeronik
Rozhodčí: Duda
Diváci: 100
Příbram: Smrkovský – Vokurka, Hošťálek, Naswetter, Kareš – Skočdopole, Češka (55. Navrátil), Kubík, Zemánek, Polanský (67. Budínský) – Vohradský (55. Krotil)
Slavia: Sirotník - Hošek, Walter, Vincour, Schneider – Červ (8. Stárek, 55. Bývalec), Eichler, Vít - Douděra, Žambůrek, Zeronik

Zápas proti vedoucímu celku jsme ztratili v závěru

Jan Vostrý

Vedoucí tým tabulky nastoupil v sestavě, kde hrálo 8 reprezentantů, kluci se nezalekli a zápas ztratili až v úplném závěru.
První gól utkání vstřelil Matěj Vohradský po míči za obranu od Skočdopoleho a nedorozumění slávistických stoperů. Vyrovnat se soupeři podařilo ještě v prvním poločase. Zeronik byl v pokutovém území netakticky faulován Vokurkou a pokutový kop proměnil Žambůrek. První poločas byl vyrovnaný o útočnou hru se snažily oba týmy. Druhý poločas se nesl v tlaku Slavie, hlavně posledních 20 minut. Příbramští hrozili z protiútoků, které táhl aktivní Polanský, bohužel Navrátil po jeho centru míč do sítě nedotlačil. Po centru Eichlera z rohového kopu a zbytečném vyběhnutí brankáře Smrkovského, se hlavou trefil Schneider. V závěru duelu ještě na pravé straně dobře unikl Douděra, zpětnou přihrávkou našel ve vápně Zeronika, který zvýšil na 3:1. Komentář trenéra Strejce: Na podzim jsme od Slavie dostali 13 branek, dneska 70 minut vyrovnaný zápas, až posledních dvacet minut nás Slavie zatlačila. Soustředili jsme se na aktivní defenzivu na vlastní polovině, což se nám dařilo, Slavii jsme za celý zápas nepustili do vyložené šance. O výhru nás obraly dvě individuální chyby. Kluci plnili pokyny, které jsme si řekly v šatně a velká škoda, dneska jsme měli skalp Slavie hodně blízko.
Mládež 1.FK Příbram
Mládež 1.FK Příbram
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
28. 03. 2024
Před utkáním s Vlašimí - rozhovory a pozvánka na zápas
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School