FK PŘÍBRAM
02.06.2018
Česká fotbalová liga žen, 17. kolo
4:1
Příbram vs. Ústí n. L. – ženy
Branky: 40. Malinský, 47. Michal, 50. Vrabec
Příbram: Liberec: Franc – Wiesner, Malinský (76. Kazda), Vrabec (61. Doležal), Heppner, Knejzlík (72. Gembický), Graiciar, Kačaraba, Köstl, Havelka (61. Micovčák), Michal (76. Baláž)
Ústí n. L. – ženy: Kočí – Petrlík, Vávra, Soldát, Ric, Mistafič (74. Polidar), Jandera, Ayong (52. Klán), Januška (74. Jelínek), Schwendt, Antwi (74. Šíma)
Slovan si v úvodu počínal aktivněji a v závěru první desetiminutovky se dostal do velké šance, když Knejzlík našel ve vápně Graiciara. Ten ale trefil pouze vybíhajícího brankáře Kočího. Po dvaceti minutách hry pro změnu zahrozila Příbram, když se Schwendt odhodlal ve vápně ke střele, ale Franc jeho pokus lapil. Závěr první půle pak přinesl vyloženou smršť. Ve 40. minutě se Tomáš Malinský parádně individuálně uvolnil ve vápně a technickou střelou k zadní tyči otevřel skóre. Vzápětí mohla Příbram srovnat, když z malého vápna hlavičkoval zcela osamocený Jandera, ale ten trefil pouze brankáře France. Hned o necelou minutu později přilétl do liberecké šestnáctky další centr, který Soldát hlavou nasměroval do břevna. A na druhé straně pro změnu z protiútoku poslal Graiciar střílený centr do šestnáctky a Vrabec ho lehkou tečí umístil do levé tyče. Po poločase tak i přes řadu dalších šancí vedl Slovan těsně 1:0. Hned po změně stran se domácí prosadili podruhé. Kristian Michal dostal od Graiciara přesný pas na hranici velkého vápna a střelou k tyči zvýšil skóre. A jen o dvě minuty později přidal Slovan třetí branku, když se k odraženému balonu dostal Milan Vrabec a samostatný únik zakončil přesnou ranou. Tříbrankový náskok dodal domácí juniorce klid na kopačky. Ani jeden z týmů nikam nespěchal a tempo hry poněkud opadlo. Hra byla navíc kouskována střídáními a příliš zajímavých šancí už k vidění nebylo. Kontrovat se ještě pokusil Schwendt, který vypálil z voleje. Ani jeho rána ale France neohrozila, Slovan tak nakonec zvítězil 3:0.
Příští zápas
pátek 29.3.2024
FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA, 20. kolo
18:00h
FK PŘÍBRAM
FC Sellier & Bellot Vlašim
Online
Aktuálně na webu
FK Příbram TV
24. 03. 2024
?? FK ANKETA // Haaland nebo Kane, který útočník je populárnější u U15? #fk #pribram #fkpribram
FanshopAkademie
Generální partner
Prémiový partner
Tipsport
Hlavní partneři
Město PříbramJAKOFORTUNANIOsport agency a.s.FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA
Mediální partneři
Pribram.czRock RádioNáš REGION
Partneři
Olympia FitnessDŘEVOVÝROBA WIMMER s.r.o.Kovohutě Příbram nástupnická, a.s.PBtisk s.r.o.RH SERVIS PŘÍBRAM s.r.o.Středočeský krajSVZ Centrum s.r.o.Rozvoz čerstvé zeleniny a ovoceINTERNATIONAL SPORT MANAGEMENT s.r.o.Chovanec Sport Agency, a.s.Kuchyně HalašDexterity Services s.r.o.B&B commercial activity s.r.o.Kolaudace jednodušeASTON služby v ekologiiAll Stars School